x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Celine Dion e ca o umbră. Nu mai poate cânta!
22 Octombrie 2021

Celine Dion e ca o umbră. Nu mai poate cânta!

Problemele de sănătate o copleșesc pe Celine Dion. Din cauza unor simptome apărute ca din senin, artista a fost nevoită să-și amâne spectacolele programate în perioadele 5 noiembrie - 21 noiembrie şi 19 ianuarie - 5 februarie. Printre concertele anulate este și cel din Las Vegas, care urma să aibă loc la începutul lunii viitoare și pentru care s-a pregătit timp de opt luni.

„Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să cânte . Echipa ei medicală continuă să o evalueze şi să o trateze ", se arată în declaraţie. „Cu toate acestea, simptomele pe care le întâmpină îi interzic participarea la repetiţiile în curs pentru noul spectacol”.

Cântăreaţa şi-a împărtăşit propriile gânduri despre amânarea spectacolului din Las Vegas. „Am inima zdrobită”, îşi începe Dion declaraţia. „Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou teatru de ultimă generaţie.Mă simt atât de rău că i-am dezamăgit şi îmi pare rău pentru pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas”, a transmis Celine Dion. 

„Turneul mondial Courage” al lui Dion,  care a fost reprogramat anterior pe fondul pandemie de Covid 19, va începe pe 9 martie. Cu toate acestea, nu este clar când show-ul ei, care urma să aibă loc la noul Resorts World Theatre din Sin City, va avea loc.

La începutul acestui an, o sursă a spus pentru OK! că vedeta a avut mult mai mult grijă de ea însăşi în 2020, că are o mentalitate optimistă şi că e gata să revină pe scenă.


Acum Online

  • Whitney Houston - When You Believe
  • 3 Sud Est X Andia - Inseparabili
  • Justin Timberlake - Tunnel Vision
  • The Kid Laroi & Jung Hook - Too Much
  • Carlas Dreams - Doar Tu
  • Kelly Rowland - Love You More At Christmas
LIVE Webcam
№1
  Lovin on me
Jack Harlow
Votează
№1
  Water
Tyla
Votează
№2
  Too much
The Kid Laroi, Jung Kook, Central Cee
Votează
№2
  Heart over mind
Alan Walker feat. Daya
Votează
№3
  Dreamin
Marshmello, Pink!, Sting
Votează
№4
  DNA
Billy Gillies feat. Hannah Boleyn
Votează
№5
  Got me started
Troye Sivan
Votează
№6
  Hey DJ
Joel Corry
Votează
№7
  Standing next to you
Jung Kook
Votează
№8
  My love mine all mine
Mitski
Votează
№9
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№10
  When we were young (The logical song)
David Guetta feat. Kim Petras
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!