x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă într-o haină făcută din petale de trandafir reale
04 Februarie 2024

Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă într-o haină făcută din petale de trandafir reale

Jennifer Lopez a avut o apariție inedită la show-ul Schiaparelli de la Paris Fashion Week, purtând o haină din petale reale de trandafiri albi.

Jennifer Lopez a adus o grădină de trandafiri la show-ul Schiaparelli de la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, luni, purtând o haină personalizată care a fost făcută din petale de flori reale.

La prima vedere, cântăreața, în vârstă de 54 de ani, părea să poarte o jachetă cu volane, însă o privire mai atentă a dezvăluit că haina personalizată, care a fost concepută de directorul de creație al Schiaparelli, Daniel Roseberry, este acoperită cu petale individuale de trandafir alb. Stilistul lui Lopez, Rob Zangardi, a postat un videoclip în care împărtășește o privire asupra detaliilor incredibile ale piesei, cu spatele hainei având o față de lună argintie brodată în trandafiri și raze din paiete care se întind de-a lungul jachetei, scrie elle.ro

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/01/25/1706168783_34672100.jpg

Pe dedesubt, actrița din „Marry Me” a purtat un pulover alb cu guler înalt (5.300 de dolari) cu detalii în relief, cu vârtejuri care șerpuiesc de-a lungul acestuia, accesorizând partea de sus cu o curea Schiaparelli de culoarea fildeșului, cu o cataramă uriașă aurită și un lacăt atârnând.

J.Lo s-a alăturat unui grup de celebrități care au renunțat la pantaloni în ultimul an, purtând doar o pereche de colanți negri opaci în partea de jos. Ea și-a completat look-ul cu pantofi negri cu gaura cheii, o pereche de cercei de aur masiv, o geantă cu chipiu de 5.990 de dolari și ochelari Schiaparelli destul de neobișnuiți.

Ochelarii excentrici ai cântăreței au reflectat look-urile prezentate pe podiumul designerului, ochelarii ei având atașate sprâncene placate cu aur. Un model a purtat, de asemenea, o rochie dramatică făcută din petale de trandafir alb, asemănătoare cu tehnica prezentată la haina lui Lopez.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/01/25/1706168815_34324400.jpg

De asemenea, Lopez a ieșit din zona de confort în ceea ce privește părul, purtând o tunsoare bob scurt, cu un aspect umed. Vedetei pop i s-au alăturat în primul rând vedete precum Zendaya, Hunter Schafer și Da’Vine Joy Randolph pentru a asista la prezentarea haute couture primăvară/vară 2024 a lui Schiaparelli.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/01/25/1706168818_26316900.jpg


Acum Online

  • Delia - Cine M-A Facut Om Mare
  • Justin Bieber - Yummy
  • Pink - Family Portrait
  • Cloudy June - Retail Therapy
  • #jingle-24 Long - #jingle-24 Long
  • Aqua - Turn Back Time
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!