x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


"S-a format o traumă, sunt crispată". Antonia dezvăluie motivul pentru care îi e teamă să vorbească în public
31 Martie 2023

"S-a format o traumă, sunt crispată". Antonia dezvăluie motivul pentru care îi e teamă să vorbească în public

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, datorită frumuseții, și a talentului ei. Partenera lui Alex Velea a fost distribuită pentru prima dată într-un film, însă Antonia a spus că aproape a refuzat proiectul din cauză că îi era teamă că nu se va descurca și că va fi aspru criticată. Ea a adăugat că s-a simțit foarte judecată de când a venit în România și a fost foarte afectată de criticile celor din jur.

Antonia dezvăluie motivul pentru care îi e teamă să vorbească în public. Antonia joacă în filmul regizat de Bromania „Haita de acțiune”, fiind primul rol al cântăreței, într-un film. Totuși, Antoniei nu i-a fost ușor să se implice în proiect, întrucât a ajuns să îi fie teamă de modul în care îi va percepe publicul prestația. Artista a mărturisit că, din momentul în care s-a stabilit în România, a fost ținta multor comentarii răutăcioase și a fost judecată și ironizată pentru modul în care vorbește, astfel că a ajuns să îi fie teamă să vorbească în public, scrie viva.ro

Partenera lui Alex Velea a afirmat că tot ce i s-a întâmplat în spațiul public a rămas ca o traumă în sufletul ei.

http://www.aquarellefm.md/storage/2023/03/31/1680248480_54640400.jpg

Antonia a fost invitată la podcastul lui Speak, pentru a vorbi despre primul film în care a fost distribuită, „Haita de acțiune”, în regia lui Bromania. Artista a declarat că a fost cât pe ce să nu accepte rolul pentru că nu avea încredere în ea că ar putea fi o actriță bună. De asemenea, Antonia s-a confesat, spunând că a fost foarte afectată de criticile și ironiile dure îndreptate la adresa ei, de-a lungul timpului, astfel că a dezvoltat o traumă din această cauză.

Eram atât de aproape să spun „nu” la filmul ăsta. Mi s-a făcut frică și am vrut să fug: „sigur n-o să fac bine”. Nu aveam încredere în mine. De când am venit în România s-a făcut mișto pe seama mea, de o mie de ori, de cum vorbesc…Nu vreau să par dramatică, dar cumva s-a format o traumă, am rămas cu chestia asta (teama de a vorbit public), mi se pare că mă închid și nu mai sunt eu, persoana relaxată pe care o cunoaște lumea, sunt crispată, să nu greșesc, și aici (n.r. – la podcastul lui Speak) știu că o să fiu judecată, știu…Lucrez la treaba asta.„, a spus Antonia la podcastul lui Speak.

Antonia a avut un moment de vulnerabilitate și li s-a adresat deschis fanilor pe Instagram despre lucrurile care o fac fericită. Vedeta spune că a simțit, la un moment dat, că nu aparține niciunei lumi, nici celei din România, nici celei din America, unde a stat aproape 12 ani.

‘Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: ‘ești proastă, nu știi să vorbești. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face‘, a spus Antonia.










Acum Online

  • Conor Maynard - Turn Around (Feat. Ne Yo)
  • Cezara - Parfumul Dragostei
  • Jingle - Primavara 4
  • Mishelle - What If (Feat. Randi)
  • Jingle Aq - Anpr Bridge
  • Iova - Money On My Mind
  • Mihai Teodor - Fata De Pe Facebook
  • John Newman - Love Me Again (Vice Remix)
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№2
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№3
  Dangerous
Don Diablo & Paolo Pellegrino
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  Simple joy
The Roop
Votează
№5
  My love
Gianluca Dimeo & Daniel Santoro
Votează
№5
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№6
  Too much
The Kid Laroi, Jung Kook, Central Cee
Votează
№6
  Retail therapy
Cloudy June
Votează
№7
  On my love
Zara Larsson feat. David Guetta
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  Head underwater
Tom Walker
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№9
  Play
Justin Timberlake
Votează
№10
  One by one
Robin Schulz & Topic feat. Oaks
Votează
№10
  Yes, and?
Ariana Grande
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!