Sofia Vergara a pozat nud printre boabe de cafea. Actrița și-a lansat propriul brand
10 Iunie 2024

Sofia Vergara a pozat nud printre boabe de cafea. Actrița și-a lansat propriul brand

Într-o postare pe contul său de Instagram, vedeta a postat o imagine din tinerețe, în care a renunțat complet la haine și și-a expus silueta de invidiat, fiind acoperită doar cu boabe de cafea. Pielea bronzată și tonifiată a fost expusă în toată splendoarea ei, iar pentru a-și accentua trăsăturile superbe, Sofia a optat pentru un machiaj natural. 

„¡DIOS MIO! CAFEA vine din dragostea mea pentru cafeaua columbiană și din standardele mele înalte în ceea ce privește calitatea cafelei mele”, a declarat Vergara, co-fondator al brandului. „Am crescut în Columbia, bând cafea columbiană. Ne-am petrecut ultimii ani creând aceste amestecuri cu o echipă uimitoare de cultivatoare de cafea în spatele nostru.”, scrie peroz.ro

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/06/10/1717997452_18913500.jpg

Brandul, ce aduce un omagiu femeilor latine și cultivatoarelor de cafea, a fost dezvăluit luni și este o colaborare cu Federación Nacional de Cafeteros (FNC), cea mai importantă instituție de cafea din Columbia, pentru a produce boabe de cafea columbiene autentice de cea mai înaltă calitate.

Actrița a subliniat că femeile reprezintă 30% din cultivatorii de cafea columbieni și este o onoare să evidențieze familiile și moștenirea lor.

Sofia Vergara, declarații despre operațiile estetice: „Mi-aș face orice intervenție când voi fi pregătită!”

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, Sofia Vergara nu se teme să îmbătrânească și, mai mult de atât, recunoaște că și-ar face orice intervenție estetică, dacă ar considera că i-ar fi necesară. În cadrul unui interviu pentru Allure, actrița din „Modern Family” a rupt tăcerea despre operațiile estetice și a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-a lăsat pe mâinile esteticienilor până acum.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/06/10/1717997453_02449800.jpg

„O să fac orice intervenție estetică atunci când voi fi pregătită”, a spus ea, adăugând: „Mi-aș dori să am mai mult timp. Mi-aș fi făcut anumite chestii. Dar, fiind în fața camerei, nu prea pot, pentru că nu am timp să mă recuperez. Nu pot să-mi fac o intervenție și apoi să stau câteva săptămâni în casă pentru a mă recupera”.

În vârstă de 51 de ani, actrița a recunoscut, însă, care este procedura la care apelează constant, din dorința de a-și păstra aspectul tânăr. „Am apelat la Botox de mult timp, da. În zona gâtului, a ochilor”, a recunoscut ea, adăugând: „Nu cred în fillere. Mi se pare că acestea arată bine când ești foarte tânără, când vrei niște pomeți mai proeminenți sau când vrei să dai mai mult volum buzelor. La vârsta mea, am 51 de ani, mi se pare că nu m-ar ajuta să arăt mai tânără. Am nevoie de ceva mai mult”.










Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam




№1
  Both Ways
The Script
Votează
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Votează
№2
  No More Tears
Jubel
Votează
№2
  Stargazing
Myles Smith
Votează
№3
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№4
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№5
  What Do You Believe In?
Rag
Votează
№6
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№7
  Play
Justin Timberlake
Votează
№8
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№10
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!