x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


„Sunteți gemene?” Fiica lui Reese Witherspoon, leită mama ei
20 Iunie 2024

„Sunteți gemene?” Fiica lui Reese Witherspoon, leită mama ei

„De ce este nevoie de două ore pentru a filma un videoclip de două minute?” este întrebarea afișată pe ecran, apoi cele două apar în tot felul de ipostaze. Tânăra de 24 de ani, îmbrăcată într-un cardigan roz și blugi de culoare deschisă, pare să fie în postura de regizor, direcționând-o pe mama sa în vârstă de 48 de ani pentru a prezenta o carte.

Pe Instagram, fanii au fost uluiți de asemănarea dintre cele două: „Sunteți gemene?”, „Am crezut că sunt imagini cu Reese de la 20 de ani!”.

Anterior, în aprilie, actrița din „The Morning Show” și „Your Place or Mine” și fiica sa au apărut în public la un eveniment fashion și au cucerit privirile tuturor, scrie peroz.ro

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/06/20/1718864539_45356200.jpg

Reese, despre fiica sa, Ava

Despre fiica sa, Reese declara în urmă cu câțiva ani: „Este o persoană frumoasă și pe dinăuntru, și pe dinafară”, a mărturisit vedeta din Sweet Home Alabama la acel moment pentru Vanity Fair. „Nu sunt sigură ce crede ea. Eu sunt doar mamă pentru ea. Am o relație bogată cu fiica mea. Am o carieră grozavă și este plăcut să o pot împărtăși cu copiii mei”.

Reese mai are doi băieți: Deacon, 20 de ani, cu fostul ei partener Ryan Philippe, și Tennessee, 11 ani, cu fostul soț Jim Toth.

Reese a reflectat, de asemenea, asupra beneficiilor de a fi o mamă care lucrează, dar și la ceea ce îi va învăța acest lucru pe copiii ei. „Mama mea a lucrat și cred că este bine pentru copii să vadă femeile lucrând și având succes”, a spus ea pentru InStyle în 2020.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/06/20/1718864540_33554500.jpg

„Încerc doar să rezist, încerc să trec cu bine de toate provocările”, a continuat Reese. „Copiii mei mai mari îl ajută pe cel mic. Este frumos să ai o familie mare”.

Cât despre ce își dorește pentru copiii ei? „Vreau ca ei să crească cu pasiune”, a declarat actrița. „Aceasta este singura viață pe care o ai și trebuie să o trăiești până la capăt.”

Pe lângă faptul că este actriță, producător, regizor și fondator de club de carte, Reese este și o femeie de afaceri de succes, ea o creat și o linie de îmbrăcăminte, Draper James.

„Mi-am dat seama că viața este prea scurtă pentru a-mi petrece timpul cu cineva care nu mă apreciază, nu mă tratează cu respect sau nu aduce valoare relației”, a afirmat Reese. „Sunt mult mai încrezătoare acum și simt că pot spune clar: Nu, nu vreau să lucrez cu acea persoană.”

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/06/20/1718864541_55389700.jpg

„Sunt actriță de aproape 25 de ani și încă îmi place, dar mă încântă și provocarea de a încerca altceva”, a spus ea. „Găsesc că sunt mulți oameni care vorbesc despre New York și Los Angeles, dar există o lume întreagă între ele, despre care îmi place să spun povești și pentru care vreau să creez produse – oameni care iubesc viața pe care o au și în același timp au un simț al stilului unic”, a mai dezvăluit ea.


Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Votează
№2
  Both Ways
The Script
Votează
№2
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Votează
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№4
  Stargazing
Myles Smith
Votează
№5
  Play
Justin Timberlake
Votează
№6
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№7
  What Do You Believe In?
Rag
Votează
№8
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!