x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Cel mai important sfat primit de Violeta de la Andreea Marin: „Mama a trăit întotdeauna cu conceputul ăsta. Îmi spunea tot timpul!”
02 Iulie 2024

Cel mai important sfat primit de Violeta de la Andreea Marin: „Mama a trăit întotdeauna cu conceputul ăsta. Îmi spunea tot timpul!”

Într-un interviu recent, Violeta, fata de 17 ani a vedetei TV și a lui Ștefan Bănică, a povestit despre copilăria ei, despre cum a fost să crească și să se dezvolte lângă celebra Andreea Marin. A povestit în ce mediu a crescut și ce-i spunea mereu mama ei. Așa se explică traiectoria ei, care începe să fie una deja frumoasă.

Chiar dacă părinții ei au divorțat când era mică, nu a resimțit lipsuri de niciun fel acasă. Iar aici le mulțumește amândorura, dar cu realismul adolescentului care începe să vadă viața așa cum este ea, după ce plapuma roz s-a ridicat, scrie libertateapentrufemei.ro

”Am realizat că există discrepanțe uriașe în societate, lumea nu e roz, dar le sunt recunoscătoare părinților mei, pentru că m-au făcut să cred că lumea este roz cât s-a putut”, a declarat Violeta Bănică, în cadrul emisiunii Brilliant, de la TVR.

Nu mai e un secret pentru nimeni că motto-ul după care se conduce în viață Andreea Marin este ”Nu există nu se poate!”. Violeta mărturisește că a crescut auzind mereu acest slogan, și nu rostit în vânt. I s-a întipărind, vrând-nevrând, în minte încă de copilă, și a ajuns să creadă ea însăși în el.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/07/02/1719908436_60437300.jpg

”Mama mea a trăit întotdeauna cu conceptul Nu există nu se poate! Și eu am crescut în casă cu această femeie foarte puternică, care îm spunea tot timpul: Ba poți! Am trăit cu acest reminder constant, nu există să eșuezi, există să înveți, să te ridici, iar eu am învățat așa să devin cea mai bună versiune a mea.

Mi se pare că nu există cuvântul greșeală, el e sinonimul pentru a avea oportunitatea de a învăța. Dar eu am oportunitatea să învăț azi, am oportunitatea să reușesc mâine, granița este mindsettul”, a mai povestit Violeta.

Ce spune despre tinerii din ziua de azi. Unde greșesc ei

Cât despre frica tinerilor față de eșec, nu un stigmat al generației actuale, ci una proprie acestei vârste și nu numai, iată ce spune tânăra. Contează mult perspectiva din care vezi lucrurile: nereușita se poate tranforma lesne în șansă la reușită.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/07/02/1719908437_55568000.jpg

”Mi se pare că tinerilor care le este frică de eșec nu au o idee prea concretă cu privire la ceea ce vor să facă pe viitor sau au doar o singură opțiune și sunt nișați, așa că mințile lor nu sunt perfect deschise.

O persoană care este setată pe un singur lucru are un risc mare de a eșua, nu pentru că nu are capacitate, ci pentru că nu e deschisă altor opțiuni. Cei care nu știu să facă sunt închiși în mindsetul O să eșuez orice ar fi. Ei trebuie să înțeleagă care este mai întâi reușita, iar apoi să definească termenul eșec”, a mai spus ea, cu o maturitate greu de întâlnit la această vârstă.


Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Votează
№2
  Both Ways
The Script
Votează
№2
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Votează
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№4
  Stargazing
Myles Smith
Votează
№5
  Play
Justin Timberlake
Votează
№6
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№7
  What Do You Believe In?
Rag
Votează
№8
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!