x
Присоединяйся к нам
Facebook


Ce reacție a avut fostul ei iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”
27 Марта 2024

Ce reacție a avut fostul ei iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”

Multe dintre compozițiile sale au fost inspirate din experiențele personale, iar „Nu știi tu să fii bărbat” nu face excepție. Talentata cântăreață a susținut că această piesă profundă a luat naștere dintr-o dezamăgire în dragoste și a dezvăluit și care a fost reacția fostului ei iubit atunci când a auzit-o.

Artista a dezvăluit că a scris această melodie în doar 10 minute, în timp ce se afla în mașină alături de fostul ei partener. În ciuda rapidității cu care a fost creată, piesa poartă în ea o încărcătură emoțională puternică. „Nu știi tu să fii bărbat” a fost lansată ca un gest de „răzbunare” față de fostul ei partener, iar versurile reflectă durerea și frustrarea pe care artista le-a simțit în timpul relației, scrie profm.ro

„Am avut un băiat pe care l-am iubit foarte tare și mi-a spus sau a făcut un gest urât. M-am supărat foarte tare și am scris piesa asta ca un fel de răzbunare. El mi-a zis că sunt prea bună și că certurile cu mine nu au nicio consecință. Pe urmă am scos piesa asta și el mi-a zis că e cea mai mare palmă peste față. A fost un incident, un caz particular. M-am supărat eu în momentul ăla, dar cred că toți avem momente în care suntem și deștepți, și proști”, a povestit Irina la matinalul Digi FM.


Cea mai cunoscută relație pe care a avut Irina Rimes a fost cea cu artistul Killa Fonic. Cei doi au format un cuplu în 2017 și au lansat o mulțime de melodii împreună. Deși s-au iubit profund, relația lor s-a încheiat. La un concert susținut recent într-un club din București, artistul a observat că cineva ține în mână un balon roșu, simbolul prin care foștii parteneri își aminteau unul de altul după despărțire, și a răbufnit.

„N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an”, a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

 
 











Сейчас Онлайн

  • Pixie Lott - Mama Do
  • Carla's Dreams - Simplu Si Usor
  • Florian Rus & Jo - Daca M Ai Iubit Candva
  • The Weeknd & Madonna - Popular (Playboi Carti)
  • Tina Turner - When The Heartache Is Over
  • Taylor Swift - Style
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№2
  The Door
Teddy Swims
Проголосовать
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№4
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№6
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей