x
Fiţi împreună cu noi
Facebook

Rețeta fericirii 2011

Rețeta fericirii 2011

Campania  s-a incheiat!

Va multumim pentru participare!

Ştii să impresionezi? Impresionezi cu gust? Atunci înscrie-te în campania “Reţeta fericirii” şi câştigă un premiu în valoare de 500 de euro !!!

Pregăteşte un fel de mâncare din orez “DALBA”, fotografiază-l şi trimite-ne poza şi reţeta  la www.aquarellefm.md şi poţi câştiga

Premiul Mare în valoare de 500 euro!

Pozele trebuie să demonstreze că mâncarea este pregătită de tine şi anume din orezul “DALBA”!

Fotografiile şi reţetele participanţilor vor fi plasate pe site-ul AQUARELLE 90,7 FM. Până la 20 aprilie 2011, îndeamnă prietenii să te voteze, la www.aquarellefm.md sau la numărul scurt de sms 9070 (indicând numărul participantului). Un vot pe site îţi aduce 1 punct, iar un vot prin sms – 10 puncte *

Participanţii care se vor plasa pe primele zece locuri, conform numărului de voturi, vor fi invitaţi, la data de 21 aprilie 2011, în restaurantul “Casa Vinului”, unde un juriu independent va degusta bucatele. Câştigătorul concursului va fi ales prin vot deschis. Premiile vor fi oferite de reprezentanţii mărcilor comerciale “DALBA” şi “Franke”, în emisie directă, la AQUARELLE 90,7 FM, iar fotografiile câştigătorilor vor fi publicate în numărul din iunie al revistei “AQUARELLE” !!!

Impresionează cu gust ! Participă la campania “Reţeta fericirii”

şi câştigă premii de valoare:

Locul 1: 500 euro, de la „Franke”

CM-74-Avena

Locurile 2-10: premii speciale de la marca comerciala “DALBA”

DALBA

1

Votarea a luat sfârşit. Vă mulţumim pentru participare!
Detaliile despre finala concursului le găsiţi aici.

Elena Soldau
Elena Soldau
Un desert usor de facut si foarte potrivit daca vrei sa iti servesti prietenii cu ceva bun si original. ' ' Rulouri cu orez si cocos '' Ingrediente 1 pachet foi de placinta 200 gr orez cu bob lung 70 gr nuca de cocos 150 gr zahar 1 plic zahar vanilat 200 ml lapte de vaca 50 gr unt topit Sirop 150 gr zahar 150 ml apa 1/2 lamaie nuca de cocos pentru decor Preparare 1. Se pune orezul la fiert cu apa. Cand e fiert, apa trebuie sa fie absorbita aproape de tot. 2. Se adauga laptele de vaca si se aduce iar la fierbere. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si nuca de cocos si se mai fierbe cca 2 minute, amestecand. Se lasa compozitia la racit. 3. Se pune la fiert intr-o cratita zaharul cu apa pentru sirop. Cand zaharul e topit se adauga sucul de la lamaie si se continua fierberea pana obtineti o consistenta a siropului asemanatoare cu mierea, cca 3-4 minute la foc mare. Se lasa siropul la racit. 4. Ungeti cu putin unt topit tava in care veti coace rulourile. 5. Se ia o foaie de placinta si se aseaza pe masa de lucru. Se unge cu unt tava. Se aseaza deasupra o a doua foaie de placinta si se unge si aceasta cu unt. Se taie foile in patru: o data pe latime si inca o data pe lungime. Vom obtine patru dreptunghiuri egale. 6. Pe fiecare bucata se aseaza la un capat o lingura buna din compozitia de orez. Se ridica marginile ca sa nu curga umplutura si apoi se ruleaza dinspre partea cu orezul. 7. Repetam pana se termina umplutura sau foile. 8. Se aseaza rulourile in tava, se ung deasupra cu unt topit si se coc la 200C pentru cca 40 minute, pana sunt rumene deasupra. 9. Se scot din cuptor si se toarna cate o lingura de sirop pe fiecare rulou. 10. Se presara nuca de cocos pe fiecare rulou, apoi se lasa la racit.
№ 14
Elena Soldau
voturi: 2859
Maxim Surdu
Maxim Surdu
Pentru 6-7 persoane. Garnitura: 1. Orez Dalba bob lung - 0,500 kg; 2. Cocktail de mare( la alegere) - 0,400 kg; 3. Oua - 2 buc.; 3. Vodca sau Sake - 0,030 kg; 4. Unt - 0,050 kg; 5. Sare, piper dupa gust. Se pune la fiert intr-un cazan orezul, cind este gata se spala bine in sita. Pe o tava se pune untul, cind el sa topit se adauga Cocktailul de produse de mare, dupa ce s-au rumenit putin se adauga vodka sau sake-ul, dupa ce a ars alcoolul se adauga si orezul fiert, se amesteca, intr-un colt pe tava se adauga ouale cind ele s-au intarit se amesteca cu tot orezul. Orezul este gata, se decoreaza cu susan si ceapa verde si incepem sa facem Crevetele in sos Tequila. Crevete in Sos Tequila: 1. Creveti 16/20 - 1kg; 2. Frisca 23% - 0,500kg; 3. Tequila - 50 ml; 3. Unt - 0,050kg; 4. Sare, piper dupa gust Se decojeaza crevetele numai se lasa capul si coada. Se pun pe tava, pe unt, la foc mare, cind au absorbit tot untul si sau inrosit, se toarna tequila(atent Tequila arde), dupa ce a ars tot alcoolul din tequila se aduga frisca de 23%, sare, piper, se lasa pina fierbe putin frisca. Se stinge focul, crevetele in sos alb sunt gata. Se orneaza ca pe foto. Pofta buna.
№ 7
Maxim Surdu
voturi: 2603
Alina Rotaru
Alina Rotaru
1 kg carne tocata de porc 110 grame orez 3 frunze de dafin 2 cepe uscate (marime medie) 3 morcovi doua linguri de untura de porc bulion/pasta de tomate 100 grame varza acra piper sare(o lingura) sarmalele se servesc cu smintina si mamaliguta.
№ 4
Alina Rotaru
voturi: 1741
Suruceanu Diana
Suruceanu Diana
Daca ai pofta de o reteta rapida si exotica, iti va placea cu siguranta cea de creveti in sos curry. Usor dulce de la laptele de cocos, te va surprinde prin combinatia de ghimbir. Ingrediente: - 1000 g creveti decorticati - 200 ml lapte de cocos - doua cepe - doua rosii - o lingurita cu pasta de ardei dulce - doua linguri cu ulei - 8 g curry - 25 g seminte de susan - 5 g ghimbir ras - o frunza de dafin - sare - piper - orez Mod de preparare: 1. Cepele se curata de foi, se spala si se taie pestisori. 2. Se incinge uleiul intr-o cratita, se caleste ceapa pana devine sticloasa, se adauga pasta de ardei dulce, curry, ghimbirul ras, frunza de dafin si semintele de susan. 3. Se calesc inca doua minute, se adauga rosiile spalate si date pe razatoare, sare si piper dupa gust. 4. Se fierb zece minute, se adau¬ga crevetii si laptele de cocos, se amesteca si se continua fierberea. 5. Se tin pe foc cinci-zece minute, se scoate frunza de dafin, se verifica de gust, se condimenteaza daca mai este nevoie si se iau de pe foc. 6. Se acopera cu un capac, se lasa sa se odihneasca cinci minute, apoi se pun in boluri adanci sau in farfurii si se servesc. Garnitura recomandată: Se servesc cu o granitura de orez bob lung de productie DALBA. Băutura recomandată: un vin alb sec
№ 10
Suruceanu Diana
voturi: 1417


Волынская Наталья
Волынская Наталья
Не легко накормить ребёнка кашей, поэтому приходится фантазировать. Вот один из вариантов: с самого утра мы отправляемся в сказку на лесную полянку, для этого нам понадобится: пол стакана риса "DALBA", курага 3-4 шт., пол яблока, горсть изюма, сахар, сливочное масло, молоко и формочки (на сколько хватит вашей фантазии). На такой полянке мои детки уплетают "за обе щёчки". Желаю и вашим деткам приятного аппетита !!!
№ 9
Волынская Наталья
voturi: 1342
Pocnea Inga
Pocnea Inga
Десерт постный. Надо: • Тыква- около 3 кг • Курага – 100 гр • Чернослив – 50 гр • Изюм – 100 гр • Сушеная вишня – 50 гр • Сушенные яблоки и груши – 100 гр • Кедровые орешки – 100 гр • Апельсиновый фреш – 300 гр • Апельсиновая цедра – 1 чайная ложка • Ваниль – 1 пакет • Оливковое масло – 1 столовая ложка • Соль – щепотка • Мята перечная – 3 веточки 1.У тыквы срезаем крышечку, и вытаскиваем ложкой мякоть, немного оставляя у кожуры. Тыкву смазать снаружи маслом. 2.Рис промыть и проварить 5 минут в соленой воде. Затем откинуть на друшлаг. 3. Сухофрукты залить кипятком на 2-3 минуты. Слить, и нарезать кубиками размером с изюм. 4.Орешки поджарить. 5.Соединить рис, сухофрукты, орешки, ваниль и цедру. Массой наполнить тыкву и залить горячим апельсиновым соком. 6.Запекать в духовке 1,5 часа при температуре 160-180 градусов. Если тыква начнет подгорать, прикрыть её фольгой. При подаче присыпать свежей мятой.
№ 16
Pocnea Inga
voturi: 1257
Nicoleta Cecan
Nicoleta Cecan
Orez Dalba Asia - 200g; Somon - 200g; Icra rosie - 100g; Avocado - 1buc; Nori - 4foi; Otet de orez - 40g; Zahar - 10g. Pregatim orezul: Punem la fiert orezul 1 la 1 cu apa fiarta timp de 45min la foc incet. Cind orezul este gata lasam sa se raceasca putin, aaugam otetul si zaharul, amestecam pina ce intra tot in orez. Incepem sa facem rolurile in forma ca pe foto. Mersi mult si Pofta buna.
№ 15
Nicoleta Cecan
voturi: 1205
Анатолий Могош
Анатолий Могош
Ингредиенты: 1. Морской коктейль (креветки, мидии, кальмары и осьминоги) – 300 гр; 2. Лук – 1 головка; 3. Чеснок – 2 зубчика; 4. Сыр (сливочный средней жирности) - 100 грамм; 5. Растительное масло (предпочтительнее оливковое); 6. Рис ("DALBA") – 300 гр; 7. Клюквенное варение – 2 ст. ложки; 8. Мед - 1 ст. ложка; 9. Соевый соус; 10. Лимонный сок – 2 ст. ложки; 11. Зелень петрушки; 12. Ананас – 1 довольно большой (примерно в 1,5 кг); 13. Коньяк или ореховый ликер - 2 ст. ложки. Приготовление: Морепродукты замариновать на 30 минут в смеси из соевого соуса, лимонного сока с добавлением 1 зубчика толченого чеснока, ложки оливкового масла и столовой ложки меда. Затем обжарить на масле и коньяке в глубокой сковороде или кастрюле с толстыми стенками (желательно из чугуна). Обжарив в течении 10 минут добавить мелко нарезанный лук и чеснок, обжаривать еще минут 5 постоянно помешивая. Добавить специи, клюквенное варение и кусочки свежего ананаса (кубиками в 2 см), дать всей этой смеси нагреться и ввести предварительно промытый рис, перемешать, установить слабый огонь и добавить горячую воду (на 2-3 см выше уровня риса). Гатовить в духовом шкафу 20-25 минут под крышкой (ни в коем случае не перемешивать). Подавать горячим посыпанным тертым сыром и зеленью на ананасе (см. фото) Приятного Аппетита!
№ 5
Анатолий Могош
voturi: 1161


Asea Gaibu
Asea Gaibu
pentru tocanita avev nevoie de: carne de pui - 1kg, 2-3 cepe mari, 1 kg de ciuperci, sare, piper, frunza de dafin, la dorinta 50gr de vin alb. Carnea o maruntim si o punem sa se inabuse pe ulei incins in tigaie cu capac aproximativ 10-15 minute, dupa care adaugam ciapa taiata inele. Intre timp pregatim ciupercile - le curatam si le taiam frumos ca sa-si pastreze forma de ciupearca. Le adaugam si mestecam tot, adugam sare si piper dupa gust, frunza de dafin, a dorinta 50gr de vin alb si lasam tocanita sa se prepare inca 15min. Separat se pregateste orezul care se fierbe adaugind la fierbere unt, sare dupa gust, boabe de piper si frunza de dafin. Pofta mare
№ 1
Asea Gaibu
voturi: 1047
Cecan Stela
Cecan Stela
Orez Dalba Asia - 500g; Otet de orez - 50g; Zahar - 20g; Nori - 8-10 foi; Somon - 300g; Tuna- 300g; Icra rosie - 100g; Tobico - 50g; Avocado sau castraveti - 2buc; Susan - 50g; Iceberg - 100g. Pregatim orezul: Punem la fiert orezul 1 la 1 cu apa fiarta timp de 1 ora la foc incet. Cind orezul este gata lasam sa se raceasca putin, aaugam otetul si zaharul, amestecam pina ce intra tot in orez. Incepem sa facem Temaki si Rolurile in forma ca pe foto, tehnica de formare a rolurilor si temakilor o pute-ti gasi in pe youtube. Pofta buna.
№ 17
Cecan Stela
voturi: 1018
Morari Ina
Morari Ina
Ingrediente: Orez, Rosie, Ciapa, Rozmarin, Carne de porc, Vin alb Mod de preparare: Se codimenteaza carnea cu ciapa, rosia,vin alb, rozmarin, sare si piper (o ora), apoi se fierbe orezul in apa cu sare. In timp ce orezul fiebe, punem carnea la foc.Cind este gata se amesteca carnea cu orezul si se lasa 2 min.
№ 8
Morari Ina
voturi: 854
Moraru Alina
Moraru Alina
INGREDIENTE: 300 gr.orez,1 lapte,4 oua de casa,100 gr.unt,150 gr.zahar,200 gr.stafide,1 pachetel de vanilina,ciocolata neagra,1-2 fructe exotice. Zbatem ouale cu zaharul,adaugam untul topit la aburi,vanilina,iar mai apoi incetisor amestecind,adaugam laptele.Orezul il spalam,dupa care mai apoi il punem in ceaun.Masa omogena din ingredientele de mai sus o turnam peste el,dupa care urmeaza si stafidele.Se coace in rola timp de 45 minute de la fierbere la fok incet.Se serveste dupa dorinta, cald sau rece.Se orneaza cu ciokolata si frukte.E foarte delicios,incercati sa-l pregatiti si va ve-ti convinge.
№ 3
Moraru Alina
voturi: 525


Aliona Aganina
Aliona Aganina
Рис с крабовыми палочками. Рис "DALBA" отварить до готовности.Крабовые палочки и лук мелко порезать.Лук пожарить до золотистого цвета.Крабовые палочки и рис добавить к луку,хорошо перемешать.Добавить немного майонеза,посолить по вкусу,перемешать. ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!
№ 11
Aliona Aganina
voturi: 467
Padnevici Ludmila
Padnevici Ludmila
Ingridiente:  1 kg varza acra  2 ardei  200 g de carne de porc tocata  2 ceape  1 morcov  1 cescuta de orez (Dalba)  500 ml de bulion  100 ml suc de rosii  2 -3 frunze de dafin  sare si piper dupa gust Mod de preparare: Spalam orezul, ceapa si morcovul. Se pune pe foc o tigaie cu putin ulei apoi adaugam ceapa si morcovul taiat si dupa ce se rumeneste putin adaugam orezul si carnea toccata. Amestecam bine si adaugam sucul de rosii, frunze de dafin, sare si piper dupa gust. Ardeiul se curata, se spala si se umple cu sarmalute. Dupa aceasta ardeii se pun la fiert în apa cu bulion.
№ 12
Padnevici Ludmila
voturi: 400
Ludmila Gîrbu
Ludmila Gîrbu
Ingrediente: - orez "Dalba" - carne de porc ( dar si mai bine de rata) - ceapa - morcov - pasta de tomate - sare, piper Mod de preparare: Se prajeste carnitain ceaun, se toarna putina apa si se gateste pina e aproape gata. Ceapa se taie rondele si se pune in strat peste carnita. Deasupra ei se pune si un strat de morcov taiat tot rondele. Punem capacul si lasam sa se imabuse un pic. In prealabil orezul il oparim. Cind compazitia din ceaun a scazut un pic in volum punem stratu de orez peste care turnam atent apa amestecata cu pasta de tomate, carea si piperul (apa trebuie sa acopere orezul cam cu doua degete). Dam la cuptor pentru aproximativ o ora la 180 grade C. Apoi invelim ceaunul intr-o patura si-l lasam inca pe o ora, asa se va desprinde usor de pe ceaun cind va fi rasturnat. Pofta buna!!!
№ 23
Ludmila Gîrbu
voturi: 397
Ciobanu Doru
Ciobanu Doru
Reteta: 3 cepe medii (taiate cuburi) 3 morcovi medii (taiati cuburi) 1/2 piept pui (taiata cuburi) 130 gr. "Dalba" orez bob lung 1/2 rosie (taiata cuburi) coada de ceapa taiata sare, piper negru, ulei de masline
№ 2
Ciobanu Doru
voturi: 296


Victor Chirica
Victor Chirica
Umplutură: 1kg carne tocată ( porc/vita),200g orez,220g ceapă,100 ml ulei,bulion 50g verdeaţă 1 leg,borş acru 1l,piper, sare, dafin Foi: o varză murată mare Se desfac foile de varză şi se lasă să stea în apă rece câteva ore, ca să se desăreze şi să piardă din acreală. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei până capătă o culoare aurie. Orezul se spală bine şi se amesteca puţin alături de ceapă Se amestecă carnea tocată, ceapa, orezul, sare piper. Se umplu foile, se rulează la ambele capete( nu foarte strâns, să se mai umfle şi orezul ) Le puteţi face mai mari, mai mici, după cum doriti. Pentru fiert folosim o oală de lut gros sau ceaun, pe care o ungem cu ulei . Aşezăm sărmăluţele. Printre ele punem o crenguţă de cimbru, mărar uscat, dafin. Acoperim sărmăluţele cu un strat de varză tocată stropim cu bulion , adăugăm borşul acru încălzit puţin şi punem la foc incet să se pregateasca câteva ore.(2-3 ore). Se servesc cu smântână, ardei iute şi vin foarte bun !!!!! Pofta buna :) !!!!
№ 6
Victor Chirica
voturi: 208
Plesco Elena
Plesco Elena
O receta gustoasa si usor de pregatit,pentru 3 ulcele.Ingredientele:un piept de gaina,2 cepe mijlocii,4-5 shampinioni mijlocii,2 rosii mijlocii,10 masline fara simburi,12 linguri de orez,sare,piper,spetii pentru plov.Mod de preparare:se taie pieptul bucati marunte care se prajesc pina ce devin toate bucatelele albe,in timp ce carnea se pregateste taiem ceapa si ciupercile felii cit mai subtiri;cind carnea a devenit toata alba luam si proportional o repartizam in toate 3 ulcele ca primul strat,in uleiul in care am gatit carnea punem si prajim ceapa cu ciuperci pina ce acestea devin destul de moi si le adaugat ca al doilea strat peste carne;taiem rosiile cit mai marunt iar maslinele le taiem ineluse,amestecam rosiile si maslinele si le aranjam ca al 3-lea strat;impartim cele 12 linguri de orez la cele 3 ulcele,adica cite 4 linguri la ulcica,spalam bine orezul si il aranjam ca al patrulea strat,adaugam sare,piper si spetiile si turnam apa cam de 1 cm deasupra orezului;daca ulcelele sunt fara capac facem capac din folie de aluminiu pusa in 2 straturi si punem la cuptor(cuptorul rece)la 180 gr pe o ora.POFTA BUNA!!!!!!!!!
№ 18
Plesco Elena
voturi: 160
Efremova Svetlana
Efremova Svetlana
Ingrediente:5 linguri orez,4 oua,1 cutie de porumb,6-7 betisoare de crabi,maioneza,sare.Mod de preparare:orezul se fierbe si cind e gata se clateste cu apa rece,se fierb ouale si cind sunt gata se taie nu tare marunt,crabii la fel se taie,apoi toate ingredientele se unesc,se adauga putina sare si maioneza,usor si gustos.Pofta Buna!!!!!
№ 19
Efremova Svetlana
voturi: 154
Катя Чурсина
Катя Чурсина
Для салата: рис 1/2 стакана, креветки очищенные 300гр., цедра лайма, сок лайма, масло оливковое, чеснок 2 зуб., семга, томаты черри, авокадо, руккола. Для заправки: мед 1 ч.л., сок 1/2 лимона, масло оливковое,чеснок 1 зуб.. Рис отварить, откинуть на дуршлаг и промыть водой. оливковое масло разогреть и обжарить в нем чеснок. Чеснок выбросить, а в масле слегка обжарить креветки. Добавить их к рису, заправить цедрой и соком лайма, солью и перцем. На тарелку выложить рукколу, черри и авакадо. Затем при помощи кольца в центре сформировать салат из риса. сверху украсить семгой и все полить заправкой. ))))
№ 22
Катя Чурсина
voturi: 98


Apovoloi Elena
Apovoloi Elena
Floarea Dalbei- gustare cu specific national, care poate fi servita la o cina festiva, in familie, cu prietenii dragi. Mod de preparare- orezul bob lung spalat se fierbe in zeama de legume, radacinoase (morcovi, pastirnac, patrunjel, ceapa)se sareaza dupa gust. Concomitent se pregateste costita de porc ,se condimenteaza cu piper negru, paprika, sare, cimbru moldovenesc, apoi se infasa in frunze de varza murata si se inlantuie in panglici taiate din praz. Se pune la innabusit in cazanul cu ulei incins si multa ceapa, se adauga vin alb. Pregatim petalele pentru floare prajind felii de morcov si pastirnac in ulei, miere si un pic de vin alb. Rezultatul il puteti vedea in poza, serviti cu placere!
№ 24
Apovoloi Elena
voturi: 97
Petrascu
Petrascu
Se ia o jumate de gaina se sareaza si pipareaza, apoi o asezam pe tava si o dam la rola pe 20, 25 minute sa se coaca ,rumeneasca .Apoi o umplem cu orez fert si condimentat. Iar decorul la dorinta.
№ 20
Petrascu
voturi: 64
Septelici Ana-Maria
Septelici Ana-Maria
Timp de pregatire: 40min Ingrediente: 150g de orez bob lung Dalba; amestec mexican de porumb, mazare verde si ardei gras rosu-Bonduelle; ciuperci; ceapa; 50g de unt; un cubulet de knorr; sos de soia; Mod de preparare Intr-o cratita se incinge uleiul, dupa care adaugi ceapa taiata; se lasa putin sa se rumeneasca impreuna cu ciupercile si legumele mexicane pina isi dezvolta aromele; orezul spalat se presoara deasupra, se stinge cu o cana cu apa, se adauga sare si Knorr, si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pentru 15min,fara a scoate capacul, pana scade tot lichidul si orezul se inmoaie, ramanand intreg. Dupa 15min opriti focul si lasati pentru inca 10min sa se inabuse. Mod de servire Pentru servire la masa, am uns un bol de dimensiuni reduse cu unt, l-am umplut cu orez, presandu-l bine si apoi am rasturnat pe o farfurie. Aceasta garnitura se preteaza foarte de bine la fripturile de pui. Pentru gust adauga sos de soia.
№ 21
Septelici Ana-Maria
voturi: 33
VALERIU VELICKO
VALERIU VELICKO
Ingrediente 500 g costita afumata (carne porc, Milel) 500 g carne porc, 5 cepe, 100 g orez Dalba 2 verze murate, mijloci, 2 linguri pasta de tomate, 1 litru suc de tomate sare, piper, ulei, Mod de preparare Ceapa tocata marunt se caleste in ulei. Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca apoi cu ceapa calita, orezul spalat, sare, piper . Varza se spala si se tine in apa rece daca este prea sarata. Foile de varza se desprind de pe cotor si se taie in doua daca foaia este prea mare, se scoate cotorul din mijlocul foii daca e prea tare. Mijocul verzii nu mai este bun pentru foi, asa ca se toaca marunt si se pune un pat de varza pe fundul vasului, Umplutura de carne se pune pe foaia de varza, se infasoara, avand grija sa nu se desfaca. Se aseaza in vas in straturi succesive, fara spatii intre ele(1 strat sarmale 1 strat costite afumate... care aduc un gust si miros delicios), Deasupra se pune un start consistent de varza tocata. Vasul se umple cu zeama de varza(daca nu este prea acra) sau suc de tomate. Vasul in care sunt puse sarmalele trebuie sa fie incapator, in asa fel incat dupa ce se aseaza ultimul stat de varza, sa mai ramana spatiu pana la margine, pentru ca la fiert, in prima jumatate de ora, sarmalele se umfla si curge zeama. Dupa ce au dat in fiert se adauga pasata de tomate desfacuta cu putina apasuc de tomate Se dau la cuptor cateva ore, la foc domol, pana scade zeama...Pofta mare
№ 25
VALERIU VELICKO
voturi: 13




Participă











Mmmmmm super bun arata, voi incerca si eu neaparat! Bravo!!!
Elea   -  
09 Martie 2011, 12:33
buna ziua. as vrea sa stiu de cite ori pe zi se poate vota? va multumesc.
AQ: Buna ziua!
Puteti vota o data in ora.
pentru AQ   -  
09 Martie 2011, 16:03
Bună ziua dragă redacţie AQUARELLE !!! Vreau să sugerezi o mică idee pentru concursul D-stră. Este deja cunoscut că cei mai renumiţi bucătari din lume ca Tom Colicchio, Mario Batalli, Emiril Lagass, Wolfgang Puck, Nobuki Matsushima, Alen Ducass, Ferrana Adria ....... sunt barbaţi - poate ar fi corect ca participanţii la concursul dat să fie nu numai de sexul gingaş şi frumos, dar şi puternic şi arătos.
AQ: Buna ziua!
În acest concurs pot participa şi bărbaţi, desigur!
Al vostru critic !!!   -  
10 Martie 2011, 10:29
buna ziua. spuneti-ne va rog ca sa intelegem mai corect conditiile concursului.............exact acel fel de mincare care il vom avea in poza in caz ca nimerim printre cei 10 cistigatori v-a trebui sa-l pregatim la restaurant?????? va multumesc.
pentru AQ   -  
10 Martie 2011, 17:16
buna ziua. spuneti-mi va rog de ce poza mea nu a fost incarcata?
AQ: Buna ziua!
Semnati va rog numele pentru a primi raspuns.
pentru AQ   -  
11 Martie 2011, 16:10
administratia AQ ce se intimpla cu voturile, cind sunt cu 20 mai multe, cund sunt cu 20 mai putine ???
AQ: Buna ziua.
Voturile pot scadea numai dupa controlarea, cind dispar voturile falsificate.
Joe Biden   -  
11 Martie 2011, 17:50
SUPER E TARE
INA GAIBU   -  
11 Martie 2011, 21:46
E kiar super desertul Alinei...O aroma de nemaipomenit!Am pregetit si e foarte gustos,,,Bravo!Un vot de la mine...
Lidia   -  
12 Martie 2011, 08:37
buna ziua. am icarcat o poza inca de joi , dar nu a fost acceptata. puteti sa-mi spuneti de ce?
AQ: Alina, buna ziua!
Ati primit un raspuns pe mail - pe fotografie nu se vede din ce orez ati pregatit mincarea. Inseamna ca trebuie sa faceti alta fotografie cu ambalajul DALBA.
alina   -  
12 Martie 2011, 13:02
asa si nu inteleg ce se intimpla cu voturile...
AG   -  
12 Martie 2011, 22:29
ASEA GAIBU esti cea mai iscusita bucatareasa....noi te sustinem....!!!!!!!!!!!!
cristinella   -  
13 Martie 2011, 00:12
e posibila participarea persoanelor pina la 18 ani? multumesc
AQ: Da. Cel mai principal - sa puteti demonstra la ultima etapa ca ati pregatit mincarea singura.
irina   -  
13 Martie 2011, 16:13
Multumin la toti pentru sustinere, nici de cum nu sunt eu cea mai iscusita bucatareasa, si nici gatitul nu e hobby-ul meu, dar cind o fac, o fac cu drag
AG   -  
13 Martie 2011, 16:48
Buna seara,AQ.Am inteles ,insa pe mail.nu am primit nici o skrisoare.Voi indeplini cerinta d-voastra.Vreau doar sa va intreb:voturile acumulate piina acuma nu se vor anula,daca pun alta foto?
AQ: Buna ziua!
Fotografiea care este incaracata acum corespunde cerintelor concursului. Daca doriti, desigur, puteti schimba fotografie, voturile acumulate ramin. Pentru a schimba, trimiteti alta pe adresa contest@aquarellefm.md
Succese!
Alina Moraru   -  
13 Martie 2011, 21:08
buna seara. multstimata administratie AQ mi-am dat si eu seama ca am facut poza fara pachetul de orez DALBA, dar deja nu mai intru probabil in competitie pentru ca trebuie sa-mi sustin verisorul, Doru Ciobanu, oricum va multumesc. Doru succes, noi te vom sustine, iar mincarea care am pregatit-o eu pentru concurs te voi invata s-o prepari si tu si precis vei fi invingatorul. SUCCESE mari.
alina   -  
13 Martie 2011, 22:05
oofff citesc mesagele voastre si numai de votrui false se discuta .Nu pot intelege ce fel de falsificare ca sunteti doar trei nici azartul de concurenta nu poate fi la maximum pt ca sunteti putini oricum va veti duce la degustare si acolo va fi finalul asa ca nu prea vad ca sa depuna cineva efort in voturi false.
lencik   -  
14 Martie 2011, 09:09
Draga AQ poate raspundeti si la intrebarea mea: e posibila participarea persoanelor pina la 18 ani? multumesc
AQ: Da, Irina, puteti participa - cel mai principal sa puteti demonstra in finala ca ati pregatit mincarea singura!
Succese!
irina   -  
14 Martie 2011, 10:01
Sunt doar 3 participanti deoarece in prezent tinerii se cam lenevesk sa pregateasaca mincaruri.Daca ar fi vorba de o foto.a persoanei atunci ,ku siguranta ca ar fi sute de participante.Bravo lor ca pun accent si pe astfel de lukruri,in fine aceste participante demonstreaza ca sunt nu numai frumoase,dar si bune gospodine.Bravo Alina Moraru!
D-na Lidia   -  
14 Martie 2011, 11:02
Spuneti va rog ,la restaurant neaparat trebuie sa se prepare felul de pe poza sau se poate alt fel de mincare!
Ala   -  
14 Martie 2011, 18:27
ALINA ROTARU!Joci cinstit?!141 voturi in 30 minute?cum le faci ?spune-ne si noua...nu kred sa aiba prietenii prea multi bani sa voteze de pe mobil...interesant..se incepe...
O doamna   -  
15 Martie 2011, 09:25
IA SPUNETI-MI ,VA ROG, STIMATA ADMINISTRATIE DE UNDE ATITEA VOTURI ARE ALINA ROTARU.VAD KONKURENTII CARE AU INTRAT IN CONKURS DE 10 ZILE AU AKUMULAT APROKS.TOT ATITEA.CE SE INTIMPLA?
AQ: Buna ziua
Poate participanta sau prietenii ei trimit sms - 1 sms aduce 10 puncte şi sms-uri sunt nelimitate. În orice caz voturile vor fi controlate.
D-NA L   -  
15 Martie 2011, 12:33
buna ziua. mutstimata administratie ceva se intimpla cu voturile, odala la 5 min. cresc peste 100 apoi scad, asa ne duceti pe toti in eroare.
alina   -  
15 Martie 2011, 13:58
Da, Anatolii Mogus, ne-ai dat gata cu receta ta, arata trasnet, esti cumva vre-un bucatar-sef ?
AG   -  
15 Martie 2011, 15:20
multstimate doamne, asa va-ti semnat, daca observati ca odata la 5 min ba am 30 si ceva voturi ba peste 170. nu este vina mea, toate intrebarile la administratie, eu exact aceasta intrebare am dat-o administratiei, deoarece si eu am observat exact ca si dvs. ca ceva nu este in regula cu sistema AQ. asa ca v-as ruga sa nu ma atacati , pentru ca nu port nici o vina. sa stiti ca joc foarte cinstit, iar dvs. draga administratie aveti grija de sistema ca concurentii si sustinatorii sa nu se atace reciproc. va multumesc.
pentru " O domana "   -  
15 Martie 2011, 15:21
i-mi cer scuze, am vrut sa scriu pentru' o doamna'
alina   -  
15 Martie 2011, 15:23
exact aceeasi problema se intimpla si la participanta nr.1 si nr.5, cresc voturile cu zecile si scad la fel. sa speram va administrati va controla situatia si totul va fi in regula.
alina   -  
15 Martie 2011, 15:30
Мой голос - за необычность, рецепт и вкус - за Анатолия Могош!
o_Ls   -  
15 Martie 2011, 15:36
nu mai inteleg nimic ........doamna cu nr 1 cite voturi are totusi??????? 218 sub 200 sau peste 1000, cu interval de citeva secunde apar rezulate diferite. la ceilalti cu citeva zeci, iar la doamna cu sutele????????????????? ce-i asta? administratia cum explicati ???
AQ: Voturile au fost verificate de catre administrator tehnic.
d. S.   -  
15 Martie 2011, 19:21
bravo ASEA asa sa inaintezi
veronica   -  
15 Martie 2011, 20:42
Dorogoi oceni retept Anatolia!Ato ne dlia nas ....vot golubti tam normalino ,ris s fruktami polezno....tac cac seicias vesna i stradaem nizkim gemoglobinom...Moi golos za nih,t.esti za 2 Alini3
raia   -  
15 Martie 2011, 22:15
Уважаемая, Рая! Гемоглобин повышается вином - вот и повышайте себе на здоровье вместе с необычным рецептом Анатолия! ;) Всё равно - его рецепт лучший из присутствующих!
Ох   -  
16 Martie 2011, 10:03
для любимой ничего не жалко! удивляйте и покоряйте своих девушек!
m.m.   -  
16 Martie 2011, 10:34
o4en' interesnii recept y Anatolia.Daje vigleadit vkysno!Golosyu za nego!
minora   -  
16 Martie 2011, 10:35
imi pare ceva bizar Asea Gaibu de unde a luat atatea voturi??? Este imposibil in cateva secunde packkkkk 10?? si ceva voturiii.... Voi cei de la AQ chiar nu ati observat schimbarea asta ???De fapt nu cumva doamna are ceva cu cei de la Orange...MOldcell....etc ????? hmmmmmmm cineva joaka sincer iar altcineva isi bate jok de toti
AQ: Voturile in orice caz vor fi controlate, nu va faceti griji.
x_girl   -  
16 Martie 2011, 12:03
Buna ziua draga AQ !!! Sunt bucuros pentru voi ca incet cu incetul totusi concursul dat va avea succes - de sigur nu ca "Fericirea incepe de la tine" insa inceputul e bun. La fel vreau sa-i doresc Alinei Rotaru ( daca este participanta concursului anterior) succes si un vot de la mine. Bineinteles ca doresc tuturor participantilor multa rabdare, dirzenie, putere de a ajunge pina la finele concursului, stima si respect unul fata de altul si dati dovada de educatie si intelegenta.
Pentru colectivul AQ un mare Salut - sintem alaturi de Voi !!!
AQ: Buna ziua!
Suntem bucurosi pentru atentia Dumneavoastra :)
Al vostru critic!!!   -  
16 Martie 2011, 14:53
Alina Rotaru cred-ca ai dat de gust la concursuri ? :)) tia ramas adrenalina de la concursul precedent ? succese draga :))
Elena   -  
16 Martie 2011, 15:56
Buna seara. Vreau sa zic ca imi pare rau pentru inscrierea in concurs. La inceput eram eu si Asea Gaibu (sa nu crezi ca am ceva cu tine), serverul mergea bine si nu facea probleme. Au mai aparut 4 concurenti si serverul isi face de cap, sincer ceea ce scrieti ca eroare ca totul va fi recalculat este o timpenie. Nu ma convingeti ca serverul dumneavoastra face probleme de la 4 poze in plus, ce se va intimpla cind vor fi 100 participanti? Inchideti site-ul? Aceste chestii se fac sigur intentionat, deoarece in concurs urmeaza sa mai apara niste persoane si din cauza la aceste erori acei oameni vor fi favorizati, ei vor cistiga iar noi nici nu am participat. Uraaaa! FELICITARI ECHIPA AQ.
Ciobanu Doru   -  
16 Martie 2011, 18:28
Люди, что с вами??? Здесь ДЕСЯТЬ победителей, а вас ВСЕГО 6!!!! Вы ВСЕ победите! так из-за чего весь сыр-бор???? Капец, 6 участников и то умудряются ругаться ((((
Андрей   -  
17 Martie 2011, 09:36
Cei cu d-voasta!Asa de nervos?Ce vina are Aquarelle?Mai rau ca niste femei sunt barbatii la gura...parca ati fe la piata..conkursul destul de bine si korect merge si mai avem timp p-u a se vota.Orikum.principalul e sa intram in cei 10.Dar cit de buna va fi miinkarea se va hotari prin vot deskis acolo la casa Vinului.mi se pare ca e klar skris.Asa ca nu faceti zarva si nu va strikati dispozitia noastra...
P-u Cobanu Doru   -  
17 Martie 2011, 11:02
.."ещё не вечер" - могут ещё прислать свои рецепты и больше чем 6!
Но лучший, всё равно, Анатолий Могош! А он ещё СТОЛЬКО знает блюд! ;)
Ox   -  
17 Martie 2011, 12:00
Alina Rotaru te sustinem, in plus poza e suuper, arata atit de delicios...........shi va rog frumos nu va mai straduiti atita sa scriti comentarii stupide despre voturile ei.Alina iti tinem pumnii......shi te votam la fiece ora:*
Ella   -  
17 Martie 2011, 20:14
AQ: Toate comentariile care conţin orice critică nejustificată sau remarci urâte în adresa participanţilor la concurs (fie chiar şi cenzurate) vor fi şterse fără explicaţii. În acelaşi mod vor fi eliminate şi orice comentarii care conţin instigare la certuri şi învinuiri reciproce între vizitatorii site-ului. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Angelika   -  
18 Martie 2011, 09:34
Hai lasa-tio va rog Rotaru si nu mai faceti publicitate ((( Poate la concursul acesta va sti si o va simti lupta reala ca la concursul precedent n-o mai simtit DELOK !
P/U Ella   -  
18 Martie 2011, 10:46
draga administratie acestea sunt cuvintele scrise de dvs. : " Atenţie! Toate comentariile care conţin orice critică nejustificată sau remarci urâte în adresa participanţilor la concurs (fie chiar şi cenzurate) vor fi şterse fără explicaţii. În acelaşi mod vor fi eliminate şi orice comentarii care conţin instigare la certuri şi învinuiri reciproce între vizitatorii site-ului. Vă mulţumim pentru înţelegere. "
acuma nu inteleg de ce permiteti tot felul de mesaje provocatoare la adresa participantilor si nu numai???????? tot voi le dati motive intemeiate sa se certe intre ei.......n-am spus-o nic cu-n fel de rau, dar voi singuri nu respectati conditiile ce sa mai spunem de cei care-si arata cit de neted le este creierul? lar mai apoi ii invinuiti pe participanti ca sunt provocatorii certurilor de pe forum. nu mai publicati mesaje urite in adresa concurentilor si totul va fi frumos. va multumesc si sper sa luati masuri urgente.
pentru AQ   -  
18 Martie 2011, 11:35
Dragele mele,ma mir de cele ce skrieti.Si eu am o favorita in conkurs,pe care o sustin kind am posibilitate,dar ,credeti-ma ca nu e normal sa arunkam cu vorbe urite spre o participanta sau alta...si principalul e ca va trebui sa va intilniti la restaurant p-u a va demonstra capacitatile in kulinarie.Nu va-ti intrebat,cum va ve-ti privi in ochi una pe alta?Nu cred ca e normal asa ceva...prin astfel de conkursuri ne destindem...sincer sa va spun,dupa parerea mea ,nu premiul konteaza....ci participarea si intrarea in cele 10..Va fi o petrecere ca sa aveti amintiri frumoase si sa le puteti povesti si copiilor d-voastra despre aceasta....
Lidia   -  
18 Martie 2011, 11:44
Да,да...Удалят эти сообщения и тут же начнется - "Я имею право высказываться"! "у нас свобода слова!" и так далее :)
AQ, набирайтесь сил и терпения :))
Андрей   -  
18 Martie 2011, 11:53
De ce oare nu se poate de participat linistit si fara replici aiurea la adresa altora? asta chiar in felul de a fi a moldovanului, trebuie sa multumim ca exista si la noi concursuri pe care des le organizeaza AQ impreuna cu alte companii,orcum trebuie 10 finalisti ,sunt 7, chiar daca vor mai aparea va fi bine...va fi concurenta ,doar ca se doreste una frumoasa si fara cuvinte urite
votati-va singuri si nu scriti timpenii...Bravo AQ si Dalba
euu   -  
18 Martie 2011, 12:01
buna ziua dragi vizitatori al acestui forum, nimeni nu va obliga sa votati pe un anumit concurent, oricum fiecare din voi sustineti un anumit concurent, votati-l, , incurajati-l si nu-l faceti sa roseasca pentru cuvintele scrise de dvs. cind va ajunge sa dea ochii cu echipa AQ si cu ceilalti concurenti. dati dovada de intelepciune si educatie. Demonstrati-va calitatile bune care le aveti, nu numai cele urite...........
Iar concurentilor acestui concurs le urez mult succes si tarie de caracter, fiti demni si nu va lasati provocati.
pentru vizitatori   -  
18 Martie 2011, 12:26
Mesajul care era scris p/u Ella apui nu era de lok provocator era scris realitatea !!! Ii doresc succese dar acuma las-o sa retraiasca pt ca si cum am mai scris ca la concursul precedent no simtit asta.Si as vrea ca la sfirsitul concursului sa apara vre-un participant si sa trimata mesaj dupa mesaj si so lese la coada pe Alina Rotaru cum o lasat si ea pe altii la concursul precedent.
Liubovi   -  
18 Martie 2011, 13:31
Unica mincare care arata deliciosa si merita locul intii este orezul cu crevetele,N.7,mmmmmm.E parerea mea personala.
Victoria   -  
18 Martie 2011, 14:16
Dupa mine cel mai APETISANT si mai PROFESIONAL arata concurentul nr.7
Bafta tuturor!
Obiectiv   -  
18 Martie 2011, 14:54
Cea mai SUPER receta a fericirii este nr7"Surdu Maxim". Maxim noi TE IUBIM!!!! te pupik!!!!
Olguta!!!!!!   -  
18 Martie 2011, 14:56
Domnisoara(ea sau el) fii te rog mai amabila.Fara sa te prezinti imi dau deja seama ca esti o asa zisa ,,rivala,, de a ei.:D
Ella   -  
18 Martie 2011, 15:31
Dupa parerea mea,toate minkarurile sun fooooorte delicioase...votez Alina Moraru...bafta....
Liudmila   -  
18 Martie 2011, 15:39
da am uitat sa spun de ce anume...fiindca imi place dulsisorul.. si nu necesita multi bani , am pregatit dupa receta p-u niste oaspeti si kind am skos desertul din rola o aroma nemaipomenita i-a lasat trasnet pe toti ai mei..Bravo...Acuma urmeaza sa pregatesk receta konkurentului cu N 7..pare a fi gustoasa..
Liudmila   -  
18 Martie 2011, 15:43
Deacord! Trebuie sa cistige cel care merita, nu cel ce se voteaza :))))) Rusine!! Ai-ai-ai. Vreau sa incerc sa gatesc si eu retseta nr.7. Pare gustos si usor de gatit!
Oxana   -  
18 Martie 2011, 16:04
Согласна с Оксаной "Trebuie sa cistige cel care merita, nu cel ce se voteaza :)) "
за номер 7, молодец Максим Сурду
Alina   -  
18 Martie 2011, 18:26
Bravo, Maxim! Atît de frumos şi profesional, sperăm, că o să avem plăcere să gustăm şi noi.
Familia Ilico   -  
18 Martie 2011, 18:41
nr.7 - lider!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Familia Ilico   -  
18 Martie 2011, 18:43
№7 - супер. Молодец, Максим!!!!!!
Dimo   -  
18 Martie 2011, 18:48
а мне рецепт и фото Анатолия Могош нравится :)
Леся   -  
18 Martie 2011, 18:58
Daaaaa....Maxim...Esti agentul 007 in ceea ce tine de recete. Locul 1 va fi al tau, dar mincarica facuta de tine - a noastra :) !!! Mult succes !!!
Mihai Grosu   -  
18 Martie 2011, 20:29
Maxim Surdu Nr 7....este cel mai super!!!!!! BRAVO BRAVO BRAVO!!!!!!!!!!!!
Olguta!!!!   -  
18 Martie 2011, 22:40
Multumesc mult tuturor, pentru sustinere!!!
Bucata ce v-am prezentat-o, este foarte gustoasa, si este simplu de gatit in conditii casnice, daca vreti mai multe informatii si fotografii despre pregatirea ei puteti sa-mi scrieti pe mail-ul meu surdu_max@yahoo.com.
Imi place foarte mult acest concurs si as vrea sa mentionez ca concurentul meu este sub № 5 Анатолий Могош, care a prezentat de asemenea ceva foarte original si frumos, bafta tie si sper sa ne intilnim la concurs, as vrea sa facem schimb de idei frumoase. :)
Maxim Surdu   -  
19 Martie 2011, 00:03
Bravo!Succes ..... nr 8
Inga   -  
19 Martie 2011, 01:50
Mogos si Surdu is cei mai buni!
Ana   -  
19 Martie 2011, 10:45
P.S. Nu inteleg cum combinatia de somon afumat si castravete murat poate fi in fruntea clasamentului?
Ana   -  
19 Martie 2011, 10:47
Stimata admin.Aq!Am trimis un mesajul de pe mob.catre 9070 p-u a vota favorita mea,dar N de vot a ramas acelasi.Poate imi explikati d-voastra ce s-a intimplat,Multumesk!
AQ: Buna ziua!
Va reamintim ca rtebiue sa trimiteti un mesaj fara cuvinte "numarul","numar" sau "№". In orice caz, daca ati trimis text gresit, noi controlam lista de sms o data in citeva zile si totusi le adaugam. Succese!
D-na L.   -  
19 Martie 2011, 12:05
Buna ziua. dragi adversari sa nu va suparati pe mine, dar si eu sunt incintata de retetele domnilor Anatolie si Maxim si deloc nu mi-i rusine sa recunosc ca avem niste adversari pe cinste.Este demonstrat deja ca barbatii bucatari sunt cei mai buni. Felicitari pentru sotiile d-lor ca au asa bucatari iscusiti. Va urez tuturor SUCCESE mari.
alina N. 4   -  
19 Martie 2011, 13:18
Maxim Surdu the best!!!!!!!!
Alina......   -  
19 Martie 2011, 17:55
bravo Alina Rotaru toti te vom sustine pina pe 20 aprilie.
vlkm   -  
19 Martie 2011, 22:34
Stimata administratie !Ieri seara am trimis un SMS p-u N3 la 9070 ,dar voturile nu s-au adaugat nici azi...am aruncat 8 lei in vint? sau au plekat la altcineva?
AQ: Buna ziua!
Va reamintim ca rtebiue sa trimiteti un mesaj fara cuvinte "numarul","numar" sau "№". In orice caz, daca ati trimis text gresit, noi controlam lista de sms o data in citeva zile si totusi le adaugam. Succese!
Jenea   -  
20 Martie 2011, 09:34
Mi se pare ca kiar acuma s-au plusat!Totusi ,va rog ,sa verifikati!Va multumesk anticipat!
Jenea   -  
20 Martie 2011, 09:37
nu inteleg, participanta Gaibu Asea avea cel mai mute voturi iar acum e pe locul 3 de ce? sau administratia are favoritele ei? nui cinstit,
xxx   -  
20 Martie 2011, 09:52
buna ziua. draga administratie AQ de ce la mai multi cunoscuti nu le apare lista cu participanti?????????????? ce se intimpla? multumesc
alina   -  
20 Martie 2011, 12:02
Анатолий Могош, интересный рецепт, голосую за вас каждый день. Удачи всем участникам!.
Вера   -  
20 Martie 2011, 14:53
Surdu Maxim - bravo!!!!! Fantezie excelentă! Receta arată foarte apetisantă.
familia Ilico   -  
20 Martie 2011, 18:57
Блюдо Максима Сурду - самое броское, очень оригинальное. Смотришь и сразу хочется попробовать, и не только попробовать, а скушать ВСЕ :))))))
Димо   -  
20 Martie 2011, 19:00
N7 predlojil o4eni vkusnii rezept!! on zaslujil pervoe mesto!
Alena   -  
20 Martie 2011, 21:11
Samaia klassnoe bliudo pod nom. 7. Maxim- ti molodet... A Serverovka i samo bliudo - menea tak i iskushaet,,, Priam tak i hocetsia naprositsia v gosti, na ujin.....
Alencik....   -  
20 Martie 2011, 22:58
Maxim Surdu- ti originalinii pareni... Ia v vostorge ot tvoego oformlenia...i uverenna na vse 100% cto izumitelino vkusnoe bliudo.... Ia golosuiu toliko za tebea...
Alioncik....   -  
21 Martie 2011, 00:18
Surdu Maxim a prezentat cea mai originala compozitie unde este prezent orezul "Dalba".Votam Surdu Maxim(nr7)
Cat   -  
21 Martie 2011, 00:40
Vad aici mincaruri de tot felul dar cel mai mult vreau sa incerc receta Nr.7 Ma gindesc daca imi va reusi! Un vot de la familia Cernei!
Cernei A.   -  
21 Martie 2011, 09:04
Rebeata tak derjati! Cem boliwe receptov tem interesnee!

Recept Maksa horow, toliko tekillu lucwe upotreblati otdelino! =)

Jelau vsem Udaci!

PS 21/04 vstretimsea
A. Mogosh   -  
21 Martie 2011, 12:26
cred ca toti ,au sanse de a cistiga,si cred ca ceee care foarte mult o critica pe ALINA ROTARU inseamna vad in ea cel mai puternik concurent,ma bucur faptu ,ca nu le da pace gindul ca ea se tine pe 1 lok,si asa va fiii in continuare ,si cred ca si noapte nu pot dormi :)))),eu va doresc tuturor succes,DA EU SUNT PENTRU ALINA ROTARU
justina   -  
21 Martie 2011, 15:52
multumesc mult tuturor pentru sustinere, insa locul 1 din acest clasament e drumul spre participarea la adevaratul concurs care v-a avea loc la restaurant si chiar daca nu va fi al meu premiul mare sper sa fie a unui din barbatii care s-au inscris in acest concurs, oricare ar fi el. Iar ca acesti barbati sa se ambitioneze sa cistige acest concurs voi prepara din nou mincarea care am incercat de la inceputul concursului sa plasez poza, dar din cauza ca in poza lipsea pachetul de orez nu mi-a fost acceptata poza. asa i-si vor da seama ca mai sunt si alti participanti in concurs, iar participantii la adevaratul concurs vor avea numai de cistigat, deoarece domnii ne vor incinta cu retele lor.
Mult succes tuturor in special N5, N7.
alina n 4.   -  
21 Martie 2011, 19:05
Maxim,BRAVO....tu meriti sa invingi.....esti cel mai original!!!!
Gabriela!!!   -  
21 Martie 2011, 21:53
Как можно узнать,что изображено на фотографии Alini Rotaru? Рядом с голубцами? Это рыба?
Олеся   -  
22 Martie 2011, 00:35
II clar ca esti sora Alinei N.4 vreau sa atentionezi sa nu mai fi asa convinsa ca va fi pe primul loc surioara, pt ca pina la final mai trebuie de trecut etapa la Restaurant asa ca fara grija dormi noptile linistita :)))
P/u Justina   -  
22 Martie 2011, 09:28
da tam riba, a zelenoe, eto solenie ogurti:)
p/u Olesea   -  
22 Martie 2011, 10:25
buna ziua tuturor. mi-au fost foarte interesenate mesajele care le-am citit. aproape in toate mesajele din forum reflecta "educatia'' persoanelor care le-au scris si "stima" fata de ceilalti concurenti, pentru ca este clar ca unii din concurenti sub diferite nume scriu mai multe mesaje.
Oameni buni cei cu voi? sunteti 9 din cei 10 care vor fi cistigatorii......veti merge cu totii la finalul concursului, de ce trebuie sa improshcati cu civinte murdare si cu aluzii rautacioase unul in celalalt, e chiar atit de greu sa va purtati o stima reciproca? oare cu ce ochi va ve-ti pivi unii pe altii la restaurant? e normal ca fiecare sa fie increzut in fortele proprii, dar sa nu-i atacati pe ceilalti concureti....RUSINE .
P.S. Alina nr 4 mi se pare ca esti prea solidara cu ceillati participanti, scrii cuvinte frumoase pentru unii din ei, dar ei prin intermediul altora cauta si parul din sarmale..... nu te supara, dar acesta este adevarul. mult succes tuturor in special pentru dvs. pentru ca va puteti controla emotiile si nu procedati ca ceilalti.
administrati AQ va rog mult sa publicati acest mesaj deoarece n-am scris nimic rau , doar adevarul . merci mult
pentru toti "Criticii" de la I.O.   -  
22 Martie 2011, 13:05
buna A.Q am plasat o poza pe 22.03. si nu inteleg de ce atat de greu mio primiti.....
AQ: Buna. De obicei pozele sunt acceptate numai in timpul zilei de lucru - de la 9.00 pina la 18.00
Elena   -  
23 Martie 2011, 08:57
Iata asta daaa.... mai zic ceva frumos si cred ca si gustos .Cred ca in continuare va aparea poze de genul acesta dar nu de saracie cum sunt vrio citeva poze :)) Succese la numerele 5 / 7 / 9 / 12 / 13 / 14 . Sinteti Bravo !
Any   -  
23 Martie 2011, 09:33
la nr 11, e cam mult in farfurie....e o porti pentru un barbat puternic....trebuie sa fie gustoasa mincarea ;)
Merci mult sposorilor de acst concurs!!!
Emilia   -  
23 Martie 2011, 10:18
mersi Any ...... bafta tuturor konkurentilor ...
Elena   -  
23 Martie 2011, 12:09
O-o-o, tot mai multe si mai multe retsete!!!
Le doresc succese nr 5 si nr 7 in finala!!!
Nu degeaba se spune...barbatii sunt cei mai buni bucatari!!!
Avem ce invata de la voi!!!
<3
Oxana   -  
23 Martie 2011, 14:55
La lista mea se mai adauga si poza cu N.15 va sustin pe toti pe rind .Oameni buni votati poze intr-adevar care merita ,dar nu cele care .......((((. Succese !
Any   -  
23 Martie 2011, 15:19
Nicoleta the best, foarte frumoase sushi :)
Max   -  
23 Martie 2011, 15:30
Am citit toate mesagele si cineva a intrebat cum adauga Alina Rotaru voturile , va spun eu :( unu ) 1.Trimite sms (doi) 2. sora ii roaga ( ii satura ) pe toti ca so voteze :))) Iata si raspunsul dv .Sper sa fie afisat mesaju meu daraga redactie AQ.
Olesia   -  
23 Martie 2011, 15:33
oceni cesnaia igra :)
S   -  
23 Martie 2011, 15:39
так не честно!!! номер 15 тоже суши выставила--блюда не должны повторятся. Странно, что руководство конкурса не следит за этим. А если еще пару чуваков суши выставят...-на сто это будет похоже (конкурс Суши?или разнообразных блюд из риса). НЕСПРАВЕДЛИВО! --Просьба организаторам-примите во внимание (плиз...) :)
AQ: Добрый день.
Это не запрещено правилами конкурса. К тому же, эти блюда даже выглядят по разному, а уж при определении их вкусовых качеств (при условии попадания в финал), разницу наверняка можно будет определить.
Iaseniuc   -  
23 Martie 2011, 16:19
Извините,что постоянно трогаю Алину Ротару,но она пока лидирует и поэтому много внимания к ее блюду.Не понятно,что там делает огромная порция рыбы в тарелке...В рецепте ее не указывают..А зачем подавать с мамалыгой???? Голубцы???? Непонятно....Кто может ,объясните пожалуйста!!!
Олеся   -  
23 Martie 2011, 19:00
Номеру 15-браво!!! Красиво слепили суши!!!Ровненько,гладко,вкусно)))Приятно смотреть!
Олеся   -  
23 Martie 2011, 19:01
спасибо за ответ . а жюри не объесться 10-ю блюдами :) ? интересно-рис же очень сытное блюдо... Думаю последнее блюдо, которое будут пробовать-жюри уже не почувствует :-D
Iaseniuc   -  
23 Martie 2011, 19:09
AQ,as dori sa va intreb,daca se permite de a skimba bukatele intrate in konkurs si daca ati permite ,voturile acumulate piina acuma se vor pastra sau nu?
AQ: Buna ziua.
Cu bucate noi puteti intra in concurs numai ca un nou participant.
D-na L.   -  
23 Martie 2011, 20:49
buna seara draga administratie AQ. toti participantii sunt deja la curent ca trebuie sa vina cu mincarea deja pregatita la restaurant.........va rog mult sa-mi raspundeti la o simpla intrebare: cum vor demonstra fiecare din ei ca mincarea este pregatita de ei si nu de marii bucatari ai Chisinaului in special de restaurantul PLANETA SUSHI s.a.m.d. ??? deoarece este o metoda foarte simpla de a comanda la orice restaurant cele mai bune mincaruri din orez si de venit la proba finala cu mincarea gata pregatita. va multumesc pentru intelegere si sper ca toti participantii asteapta raspunsul la intrebarea pe care am pus-o. va rog mult sa publicati mesajul impreuna cu raspunsul.
AQ: Buna ziua.
Felul de mâncare preătit pentru degustare trebuie să corespundă pozei din concurs. Pentru juriu nu va fi o dificultate să facă diferenţa dintre bucatele fotografiate şi cele comandate într-un restaurant. În plus, participanţii vor fi nevoiți să descrie în detaliu etapele și specificul pregătirii felului său de mîncare. Oricare alte dovezi aduse de participanți drept argument în folosul său sunt binevenite. Cu siguranță un adevărat expert va gasi numeroase modalități pentru a determina adevaratul cîștigător.
pentru AQ   -  
23 Martie 2011, 20:59
BUNA SEARA. ADIMISTRATIA AQ SPUNETI-NE VA ROG CIND VOR FI REVIZUITE VOTURILE???? E CLAR CA UNUL DIN CONCURENTII CARE A ACUMULAT TIMP DE O ZI PESTE 450 VOTURI CAM ASA TREBUIA SA ACUMULEZE IN FIECARE ZI, DAR SE PARE CA S-A CAM SPERIAT CA CHIAR BATE LA OCHI CU TOTUL, SI NU MAI ACUMULEAZA CA IN PRIMA ZI SAU I S-A STRICAT MODEMUL ORANGE? AM MAI CERUT REVIZIUREA VOTURILOR, DAR SE PARE CA REZULTATUL ESTE ZERO PINA LA ACEST MOMENT..............NU ERMITETI VA ROG SA SE FRAUDEZE VOTURILE. MULTUMESC ANTICIPAT.
AQ: Buna ziua
Voturile vor fi controlate azi sau miine. Dupa controlarea facem un mic anunt in lista de comments.
un sustinator   -  
23 Martie 2011, 22:46
Mie imi place N,14,arata foare dragut shi cred e shi gustos..........Votati.........
Liliana   -  
23 Martie 2011, 22:51
Oceni daje nicego,ea daje ela tacoe,vcusno!!!
Liliana   -  
23 Martie 2011, 22:53
Any, очень приятно Ваше внимание, СПАСИБО БОЛЬШОЕ за поддержку !!!
Волынская Наталья   -  
24 Martie 2011, 01:08
Nu trebuie sa faci valuri cind gasesti un concurent mai bun ca tine. Mie acum imi place concursul, pentru ca sunt mai multi concurenti puternici.
Bafta tuturor la concurs.
De la Maxim Surdu...
P/u Iaseniuc   -  
24 Martie 2011, 01:29
neatza AQ am trimis sms la 9070 iar in (am scris "Nr 14") intrebarea este : De ce inka nu au aparut cele 10 puncte???
AQ: Buna ziua!
Va reamintim ca rtebiue sa trimiteti un mesaj fara cuvinte "numarul","numar" sau "№". In orice caz, daca ati trimis text gresit, noi controlam lista de sms o data in citeva zile si totusi le adaugam. Succese!
Elena   -  
24 Martie 2011, 09:30
Maxim interesant e ca singur pe tine te subapreciezi,doar in konkurs sunt atitea bucate gustoase si interesante.Stii este un proverb ,,Nu tot ce izbeste okiul e si de calitate asa ca vedem la finala a cui bukate vor fi si mai gustoase,nu doar aratoase..kiar si acele simple sarmalute par a fi foarte delicioase..asa ca...mie ,personal nu-mi place kind omul se lauda...
P-u Max Surdu   -  
24 Martie 2011, 09:33
sa inteleg ca deja s-au schimbat regulile jocului?????? D-na L. a pus intrebarea daca se poate de schimbat bucatele , dar se pare ca numai daca se inregistreaza ca participant nou.............. am gasit un mesaj anterior si va rog sa explicati cum e posibil asa.......
Buna seara,AQ.Am inteles ,insa pe mail.nu am primit nici o skrisoare.Voi indeplini cerinta d-voastra.Vreau doar sa va intreb:voturile acumulate piina acuma nu se vor anula,daca pun alta foto?
AQ: Buna ziua!
Fotografiea care este incaracata acum corespunde cerintelor concursului. Daca doriti, desigur, puteti schimba fotografie, voturile acumulate ramin. Pentru a schimba, trimiteti alta pe adresa contest@aquarellefm.md
Succese!
AQ: Se permite schimbarea fotografiei aceloraşi bucate, dar nu de incarcat fotografiile altor bucate.
pentru AQ   -  
24 Martie 2011, 10:46
Stimata redactie, felul de mincarea care va iesi in semifinal, o sa o preparam la restaurant sau sa o aducem deja preparata de acasa ?
AQ: În ultima etapă a concursului, pentru degustare, participanții vor aduce la restaurant bucatele gata pregătite.
AG   -  
24 Martie 2011, 10:50
каждый раз когда захожу проголосовать,возникает дилемма=№5 или №7?Молодцы Мужчины!Честно говоря,даже позавидовала вашим женщинам=)
Также хотелось бы сделать комплимент суши под номером 15.Такие аккуратные!
Удачи всем участникам!пусть победит "вкуснейший"
minora   -  
24 Martie 2011, 13:21
si mie tare i-mi place poza n 15 si stiu 100% ca sunt gustoase , deoarece le comand mereu la planeta sushi, insa foarte straniu este ca acolo le prepara numai barbati , dar aici s-a inscris in concurs o domnisoara sau doamna.......care frecventeaza acest restaurant i-si va da sema ca si betisoarele sunt aceleasi, deoarece in orice marchet din Moldova nu ve-ti gasi in vinzare asa betisoare. i-mi pare tare rau, dar acesta este adevarul si se pune intrebarea cum se va demnstra ca poza nr 15 deja contine mincare preparata la restaurant?????? va rog mult sa publicati mesajul si sa ne axplicati tuturor, deoarece sunt sigura ca concursul va sfirsi cu multe semne de intrebare......
pentru toti   -  
24 Martie 2011, 14:29
Uvajaemie organizatori, nadeusi vi ponimaete raznitu mejdu toliko cto prigotovlenim bludom i "razogretim v mikrovolnovke"... idea prinesti uge gotovoe bludo v razi snijaet ego kacestvo i krome togo, kak uje bilo skazanno viwe, poviw