Rețeta fericirii 2011

Elena Soldau
Un desert usor de facut si foarte potrivit daca vrei sa iti servesti prietenii cu ceva bun si original.
' ' Rulouri cu orez si cocos ''
Ingrediente
1 pachet foi de placinta
200 gr orez cu bob lung
70 gr nuca de cocos
150 gr zahar
1 plic zahar vanilat
200 ml lapte de vaca
50 gr unt topit
Sirop
150 gr zahar
150 ml apa
1/2 lamaie
nuca de cocos pentru decor
Preparare
1. Se pune orezul la fiert cu apa. Cand e fiert, apa trebuie sa fie absorbita aproape de tot.
2. Se adauga laptele de vaca si se aduce iar la fierbere. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si nuca de cocos si se mai fierbe cca 2 minute, amestecand. Se lasa compozitia la racit.
3. Se pune la fiert intr-o cratita zaharul cu apa pentru sirop. Cand zaharul e topit se adauga sucul de la lamaie si se continua fierberea pana obtineti o consistenta a siropului asemanatoare cu mierea, cca 3-4 minute la foc mare. Se lasa siropul la racit.
4. Ungeti cu putin unt topit tava in care veti coace rulourile.
5. Se ia o foaie de placinta si se aseaza pe masa de lucru. Se unge cu unt tava. Se aseaza deasupra o a doua foaie de placinta si se unge si aceasta cu unt. Se taie foile in patru: o data pe latime si inca o data pe lungime. Vom obtine patru dreptunghiuri egale.
6. Pe fiecare bucata se aseaza la un capat o lingura buna din compozitia de orez. Se ridica marginile ca sa nu curga umplutura si apoi se ruleaza dinspre partea cu orezul.
7. Repetam pana se termina umplutura sau foile.
8. Se aseaza rulourile in tava, se ung deasupra cu unt topit si se coc la 200C pentru cca 40 minute, pana sunt rumene deasupra.
9. Se scot din cuptor si se toarna cate o lingura de sirop pe fiecare rulou.
10. Se presara nuca de cocos pe fiecare rulou, apoi se lasa la racit.
№ 14
Elena Soldau
voturi: 2859Elena Soldau

Maxim Surdu
Pentru 6-7 persoane.
Garnitura:
1. Orez Dalba bob lung - 0,500 kg;
2. Cocktail de mare( la alegere) - 0,400 kg;
3. Oua - 2 buc.;
3. Vodca sau Sake - 0,030 kg;
4. Unt - 0,050 kg;
5. Sare, piper dupa gust.
Se pune la fiert intr-un cazan orezul, cind este gata se spala bine in sita. Pe o tava se pune untul, cind el sa topit se adauga Cocktailul de produse de mare, dupa ce s-au rumenit putin se adauga vodka sau sake-ul, dupa ce a ars alcoolul se adauga si orezul fiert, se amesteca, intr-un colt pe tava se adauga ouale cind ele s-au intarit se amesteca cu tot orezul. Orezul este gata, se decoreaza cu susan si ceapa verde si incepem sa facem Crevetele in sos Tequila.
Crevete in Sos Tequila:
1. Creveti 16/20 - 1kg;
2. Frisca 23% - 0,500kg;
3. Tequila - 50 ml;
3. Unt - 0,050kg;
4. Sare, piper dupa gust
Se decojeaza crevetele numai se lasa capul si coada. Se pun pe tava, pe unt, la foc mare, cind au absorbit tot untul si sau inrosit, se toarna tequila(atent Tequila arde), dupa ce a ars tot alcoolul din tequila se aduga frisca de 23%, sare, piper, se lasa pina fierbe putin frisca. Se stinge focul, crevetele in sos alb sunt gata.
Se orneaza ca pe foto.
Pofta buna.
№ 7
Maxim Surdu
voturi: 2603Maxim Surdu

Alina Rotaru
1 kg carne tocata de porc
110 grame orez
3 frunze de dafin
2 cepe uscate (marime medie)
3 morcovi
doua linguri de untura de porc
bulion/pasta de tomate 100 grame
varza acra
piper
sare(o lingura)
sarmalele se servesc cu smintina si mamaliguta.
№ 4
Alina Rotaru
voturi: 1741Alina Rotaru

Suruceanu Diana
Daca ai pofta de o reteta rapida si exotica, iti va placea cu siguranta cea de creveti in sos curry.
Usor dulce de la laptele de cocos, te va surprinde prin combinatia de ghimbir.
Ingrediente:
- 1000 g creveti decorticati
- 200 ml lapte de cocos
- doua cepe
- doua rosii
- o lingurita cu pasta de ardei dulce
- doua linguri cu ulei
- 8 g curry
- 25 g seminte de susan
- 5 g ghimbir ras
- o frunza de dafin
- sare
- piper
- orez
Mod de preparare:
1. Cepele se curata de foi, se spala si se taie pestisori.
2. Se incinge uleiul intr-o cratita, se caleste ceapa pana devine sticloasa, se adauga pasta de ardei dulce, curry, ghimbirul ras, frunza de dafin si semintele de susan.
3. Se calesc inca doua minute, se adauga rosiile spalate si date pe razatoare, sare si piper dupa gust.
4. Se fierb zece minute, se adau¬ga crevetii si laptele de cocos, se amesteca si se continua fierberea.
5. Se tin pe foc cinci-zece minute, se scoate frunza de dafin, se verifica de gust, se condimenteaza daca mai este nevoie si se iau de pe foc.
6. Se acopera cu un capac, se lasa sa se odihneasca cinci minute, apoi se pun in boluri adanci sau in farfurii si se servesc.
Garnitura recomandată: Se servesc cu o granitura de orez bob lung de productie DALBA.
Băutura recomandată: un vin alb sec
№ 10
Suruceanu Diana
voturi: 1417Suruceanu Diana

Волынская Наталья
Не легко накормить ребёнка кашей, поэтому приходится фантазировать. Вот один из вариантов: с самого утра мы отправляемся в сказку на лесную полянку, для этого нам понадобится: пол стакана риса "DALBA", курага 3-4 шт., пол яблока, горсть изюма, сахар, сливочное масло, молоко и формочки (на сколько хватит вашей фантазии). На такой полянке мои детки уплетают "за обе щёчки". Желаю и вашим деткам приятного аппетита !!!
№ 9
Волынская Наталья
voturi: 1342Волынская Наталья

Pocnea Inga
Десерт постный.
Надо:
• Тыква- около 3 кг
• Курага – 100 гр
• Чернослив – 50 гр
• Изюм – 100 гр
• Сушеная вишня – 50 гр
• Сушенные яблоки и груши – 100 гр
• Кедровые орешки – 100 гр
• Апельсиновый фреш – 300 гр
• Апельсиновая цедра – 1 чайная ложка
• Ваниль – 1 пакет
• Оливковое масло – 1 столовая ложка
• Соль – щепотка
• Мята перечная – 3 веточки
1.У тыквы срезаем крышечку, и вытаскиваем ложкой мякоть, немного оставляя у кожуры. Тыкву смазать снаружи маслом.
2.Рис промыть и проварить 5 минут в соленой воде. Затем откинуть на друшлаг.
3. Сухофрукты залить кипятком на 2-3 минуты. Слить, и нарезать кубиками размером с изюм.
4.Орешки поджарить.
5.Соединить рис, сухофрукты, орешки, ваниль и цедру. Массой наполнить тыкву и залить горячим апельсиновым соком.
6.Запекать в духовке 1,5 часа при температуре 160-180 градусов. Если тыква начнет подгорать, прикрыть её фольгой.
При подаче присыпать свежей мятой.
№ 16
Pocnea Inga
voturi: 1257Pocnea Inga

Nicoleta Cecan
Orez Dalba Asia - 200g; Somon - 200g; Icra rosie - 100g; Avocado - 1buc; Nori - 4foi; Otet de orez - 40g; Zahar - 10g.
Pregatim orezul: Punem la fiert orezul 1 la 1 cu apa fiarta timp de 45min la foc incet. Cind orezul este gata lasam sa se raceasca putin, aaugam otetul si zaharul, amestecam pina ce intra tot in orez. Incepem sa facem rolurile in forma ca pe foto. Mersi mult si Pofta buna.
№ 15
Nicoleta Cecan
voturi: 1205Nicoleta Cecan

Анатолий Могош
Ингредиенты:
1. Морской коктейль (креветки, мидии, кальмары и осьминоги) – 300 гр;
2. Лук – 1 головка;
3. Чеснок – 2 зубчика;
4. Сыр (сливочный средней жирности) - 100 грамм;
5. Растительное масло (предпочтительнее оливковое);
6. Рис ("DALBA") – 300 гр;
7. Клюквенное варение – 2 ст. ложки;
8. Мед - 1 ст. ложка;
9. Соевый соус;
10. Лимонный сок – 2 ст. ложки;
11. Зелень петрушки;
12. Ананас – 1 довольно большой (примерно в 1,5 кг);
13. Коньяк или ореховый ликер - 2 ст. ложки.
Приготовление:
Морепродукты замариновать на 30 минут в смеси из соевого соуса, лимонного сока с добавлением 1 зубчика толченого чеснока, ложки оливкового масла и столовой ложки меда. Затем обжарить на масле и коньяке в глубокой сковороде или кастрюле с толстыми стенками (желательно из чугуна). Обжарив в течении 10 минут добавить мелко нарезанный лук и чеснок, обжаривать еще минут 5 постоянно помешивая. Добавить специи, клюквенное варение и кусочки свежего ананаса (кубиками в 2 см), дать всей этой смеси нагреться и ввести предварительно промытый рис, перемешать, установить слабый огонь и добавить горячую воду (на 2-3 см выше уровня риса). Гатовить в духовом шкафу 20-25 минут под крышкой (ни в коем случае не перемешивать).
Подавать горячим посыпанным тертым сыром и зеленью на ананасе (см. фото)
Приятного Аппетита!
№ 5
Анатолий Могош
voturi: 1161Анатолий Могош

Asea Gaibu
pentru tocanita avev nevoie de:
carne de pui - 1kg, 2-3 cepe mari, 1 kg de ciuperci, sare, piper, frunza de dafin, la dorinta 50gr de vin alb.
Carnea o maruntim si o punem sa se inabuse pe ulei incins in tigaie cu capac aproximativ 10-15 minute, dupa care adaugam ciapa taiata inele. Intre timp pregatim ciupercile - le curatam si le taiam frumos ca sa-si pastreze forma de ciupearca. Le adaugam si mestecam tot, adugam sare si piper dupa gust, frunza de dafin, a dorinta 50gr de vin alb si lasam tocanita sa se prepare inca 15min.
Separat se pregateste orezul care se fierbe adaugind la fierbere unt, sare dupa gust, boabe de piper si frunza de dafin.
Pofta mare
№ 1
Asea Gaibu
voturi: 1047Asea Gaibu

Cecan Stela
Orez Dalba Asia - 500g; Otet de orez - 50g; Zahar - 20g; Nori - 8-10 foi; Somon - 300g; Tuna- 300g; Icra rosie - 100g; Tobico - 50g; Avocado sau castraveti - 2buc; Susan - 50g; Iceberg - 100g. Pregatim orezul: Punem la fiert orezul 1 la 1 cu apa fiarta timp de 1 ora la foc incet. Cind orezul este gata lasam sa se raceasca putin, aaugam otetul si zaharul, amestecam pina ce intra tot in orez. Incepem sa facem Temaki si Rolurile in forma ca pe foto, tehnica de formare a rolurilor si temakilor o pute-ti gasi in pe youtube. Pofta buna.
№ 17
Cecan Stela
voturi: 1018Cecan Stela

Morari Ina
Ingrediente:
Orez, Rosie, Ciapa, Rozmarin, Carne de porc, Vin alb
Mod de preparare:
Se codimenteaza carnea cu ciapa, rosia,vin alb, rozmarin, sare si piper (o ora), apoi se fierbe orezul in apa cu sare. In timp ce orezul fiebe, punem carnea la foc.Cind este gata se amesteca carnea cu orezul si se lasa 2 min.
№ 8
Morari Ina
voturi: 854Morari Ina

Moraru Alina
INGREDIENTE: 300 gr.orez,1 lapte,4 oua de casa,100 gr.unt,150 gr.zahar,200 gr.stafide,1 pachetel de vanilina,ciocolata neagra,1-2 fructe exotice. Zbatem ouale cu zaharul,adaugam untul topit la aburi,vanilina,iar mai apoi incetisor amestecind,adaugam laptele.Orezul il spalam,dupa care mai apoi il punem in ceaun.Masa omogena din ingredientele de mai sus o turnam peste el,dupa care urmeaza si stafidele.Se coace in rola timp de 45 minute de la fierbere la fok incet.Se serveste dupa dorinta, cald sau rece.Se orneaza cu ciokolata si frukte.E foarte delicios,incercati sa-l pregatiti si va ve-ti convinge.
№ 3
Moraru Alina
voturi: 525Moraru Alina

Aliona Aganina
Рис с крабовыми палочками.
Рис "DALBA" отварить до готовности.Крабовые палочки и лук мелко порезать.Лук пожарить до золотистого цвета.Крабовые палочки и рис добавить к луку,хорошо перемешать.Добавить немного майонеза,посолить по вкусу,перемешать.
ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!
№ 11
Aliona Aganina
voturi: 467Aliona Aganina

Padnevici Ludmila
Ingridiente:
1 kg varza acra
2 ardei
200 g de carne de porc tocata
2 ceape
1 morcov
1 cescuta de orez (Dalba)
500 ml de bulion
100 ml suc de rosii
2 -3 frunze de dafin
sare si piper dupa gust
Mod de preparare: Spalam orezul, ceapa si morcovul. Se pune pe foc o tigaie cu putin ulei apoi adaugam ceapa si morcovul taiat si dupa ce se rumeneste putin adaugam orezul si carnea toccata. Amestecam bine si adaugam sucul de rosii, frunze de dafin, sare si piper dupa gust.
Ardeiul se curata, se spala si se umple cu sarmalute. Dupa aceasta ardeii se pun la fiert în apa cu bulion.
№ 12
Padnevici Ludmila
voturi: 400Padnevici Ludmila

Ludmila Gîrbu
Ingrediente:
- orez "Dalba"
- carne de porc ( dar si mai bine de rata)
- ceapa
- morcov
- pasta de tomate
- sare, piper
Mod de preparare:
Se prajeste carnitain ceaun, se toarna putina apa si se gateste pina e aproape gata. Ceapa se taie rondele si se pune in strat peste carnita. Deasupra ei se pune si un strat de morcov taiat tot rondele. Punem capacul si lasam sa se imabuse un pic.
In prealabil orezul il oparim. Cind compazitia din ceaun a scazut un pic in volum punem stratu de orez peste care turnam atent apa amestecata cu pasta de tomate, carea si piperul (apa trebuie sa acopere orezul cam cu doua degete). Dam la cuptor pentru aproximativ o ora la 180 grade C. Apoi invelim ceaunul intr-o patura si-l lasam inca pe o ora, asa se va desprinde usor de pe ceaun cind va fi rasturnat.
Pofta buna!!!
№ 23
Ludmila Gîrbu
voturi: 397Ludmila Gîrbu

Ciobanu Doru
Reteta:
3 cepe medii (taiate cuburi)
3 morcovi medii (taiati cuburi)
1/2 piept pui (taiata cuburi)
130 gr. "Dalba" orez bob lung
1/2 rosie (taiata cuburi)
coada de ceapa taiata
sare, piper negru, ulei de masline
№ 2
Ciobanu Doru
voturi: 296Ciobanu Doru

Victor Chirica
Umplutură:
1kg carne tocată ( porc/vita),200g orez,220g ceapă,100 ml ulei,bulion 50g
verdeaţă 1 leg,borş acru 1l,piper, sare, dafin
Foi: o varză murată mare
Se desfac foile de varză şi se lasă să stea în apă rece câteva ore, ca să se desăreze şi să piardă din acreală.
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei până capătă o culoare aurie. Orezul se spală bine şi se amesteca puţin alături de ceapă
Se amestecă carnea tocată, ceapa, orezul, sare piper.
Se umplu foile, se rulează la ambele capete( nu foarte strâns, să se mai umfle şi orezul )
Le puteţi face mai mari, mai mici, după cum doriti.
Pentru fiert folosim o oală de lut gros sau ceaun, pe care o ungem cu ulei .
Aşezăm sărmăluţele. Printre ele punem o crenguţă de cimbru, mărar uscat, dafin.
Acoperim sărmăluţele cu un strat de varză tocată stropim cu bulion , adăugăm borşul acru încălzit puţin şi punem la foc incet să se pregateasca câteva ore.(2-3 ore).
Se servesc cu smântână, ardei iute şi vin foarte bun !!!!!
Pofta buna :) !!!!
№ 6
Victor Chirica
voturi: 208Victor Chirica

Plesco Elena
O receta gustoasa si usor de pregatit,pentru 3 ulcele.Ingredientele:un piept de gaina,2 cepe mijlocii,4-5 shampinioni mijlocii,2 rosii mijlocii,10 masline fara simburi,12 linguri de orez,sare,piper,spetii pentru plov.Mod de preparare:se taie pieptul bucati marunte care se prajesc pina ce devin toate bucatelele albe,in timp ce carnea se pregateste taiem ceapa si ciupercile felii cit mai subtiri;cind carnea a devenit toata alba luam si proportional o repartizam in toate 3 ulcele ca primul strat,in uleiul in care am gatit carnea punem si prajim ceapa cu ciuperci pina ce acestea devin destul de moi si le adaugat ca al doilea strat peste carne;taiem rosiile cit mai marunt iar maslinele le taiem ineluse,amestecam rosiile si maslinele si le aranjam ca al 3-lea strat;impartim cele 12 linguri de orez la cele 3 ulcele,adica cite 4 linguri la ulcica,spalam bine orezul si il aranjam ca al patrulea strat,adaugam sare,piper si spetiile si turnam apa cam de 1 cm deasupra orezului;daca ulcelele sunt fara capac facem capac din folie de aluminiu pusa in 2 straturi si punem la cuptor(cuptorul rece)la 180 gr pe o ora.POFTA BUNA!!!!!!!!!
№ 18
Plesco Elena
voturi: 160Plesco Elena

Efremova Svetlana
Ingrediente:5 linguri orez,4 oua,1 cutie de porumb,6-7 betisoare de crabi,maioneza,sare.Mod de preparare:orezul se fierbe si cind e gata se clateste cu apa rece,se fierb ouale si cind sunt gata se taie nu tare marunt,crabii la fel se taie,apoi toate ingredientele se unesc,se adauga putina sare si maioneza,usor si gustos.Pofta Buna!!!!!
№ 19
Efremova Svetlana
voturi: 154Efremova Svetlana

Катя Чурсина
Для салата: рис 1/2 стакана, креветки очищенные 300гр., цедра лайма, сок лайма, масло оливковое, чеснок 2 зуб., семга, томаты черри, авокадо, руккола.
Для заправки: мед 1 ч.л., сок 1/2 лимона, масло оливковое,чеснок 1 зуб..
Рис отварить, откинуть на дуршлаг и промыть водой. оливковое масло разогреть и обжарить в нем чеснок. Чеснок выбросить, а в масле слегка обжарить креветки. Добавить их к рису, заправить цедрой и соком лайма, солью и перцем. На тарелку выложить рукколу, черри и авакадо. Затем при помощи кольца в центре сформировать салат из риса. сверху украсить семгой и все полить заправкой. ))))
№ 22
Катя Чурсина
voturi: 98Катя Чурсина

Apovoloi Elena
Floarea Dalbei- gustare cu specific national, care poate fi servita la o cina festiva, in familie, cu prietenii dragi.
Mod de preparare- orezul bob lung spalat se fierbe in zeama de legume, radacinoase (morcovi, pastirnac, patrunjel, ceapa)se sareaza dupa gust. Concomitent se pregateste costita de porc ,se condimenteaza cu piper negru, paprika, sare, cimbru moldovenesc, apoi se infasa in frunze de varza murata si se inlantuie in panglici taiate din praz. Se pune la innabusit in cazanul cu ulei incins si multa ceapa, se adauga vin alb. Pregatim petalele pentru floare prajind felii de morcov si pastirnac in ulei, miere si un pic de vin alb. Rezultatul il puteti vedea in poza, serviti cu placere!
№ 24
Apovoloi Elena
voturi: 97Apovoloi Elena

Petrascu
Se ia o jumate de gaina se sareaza si pipareaza, apoi o asezam pe tava si o dam la rola pe 20, 25 minute sa se coaca ,rumeneasca .Apoi o umplem cu orez fert si condimentat. Iar decorul la dorinta.
№ 20
Petrascu
voturi: 64Petrascu

Septelici Ana-Maria
Timp de pregatire: 40min
Ingrediente:
150g de orez bob lung Dalba;
amestec mexican de porumb, mazare verde si ardei gras rosu-Bonduelle;
ciuperci;
ceapa;
50g de unt;
un cubulet de knorr;
sos de soia;
Mod de preparare
Intr-o cratita se incinge uleiul, dupa care adaugi ceapa taiata; se lasa putin sa se rumeneasca impreuna cu ciupercile si legumele mexicane pina isi dezvolta aromele; orezul spalat se presoara deasupra, se stinge cu o cana cu apa, se adauga sare si Knorr, si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pentru 15min,fara a scoate capacul, pana scade tot lichidul si orezul se inmoaie, ramanand intreg. Dupa 15min opriti focul si lasati pentru inca 10min sa se inabuse.
Mod de servire
Pentru servire la masa, am uns un bol de dimensiuni reduse cu unt, l-am umplut cu orez, presandu-l bine si apoi am rasturnat pe o farfurie.
Aceasta garnitura se preteaza foarte de bine la fripturile de pui. Pentru gust adauga sos de soia.
№ 21
Septelici Ana-Maria
voturi: 33Septelici Ana-Maria

VALERIU VELICKO
Ingrediente
500 g costita afumata (carne porc, Milel)
500 g carne porc,
5 cepe,
100 g orez Dalba
2 verze murate, mijloci,
2 linguri pasta de tomate,
1 litru suc de tomate
sare, piper, ulei,
Mod de preparare
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei. Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca apoi cu ceapa calita, orezul spalat, sare, piper . Varza se spala si se tine in apa rece daca este prea sarata. Foile de varza se desprind de pe cotor si se taie in doua daca foaia este prea mare, se scoate cotorul din mijlocul foii daca e prea tare. Mijocul verzii nu mai este bun pentru foi, asa ca se toaca marunt si se pune un pat de varza pe fundul vasului, Umplutura de carne se pune pe foaia de varza, se infasoara, avand grija sa nu se desfaca. Se aseaza in vas in straturi succesive, fara spatii intre ele(1 strat sarmale 1 strat costite afumate... care aduc un gust si miros delicios), Deasupra se pune un start consistent de varza tocata. Vasul se umple cu zeama de varza(daca nu este prea acra) sau suc de tomate. Vasul in care sunt puse sarmalele trebuie sa fie incapator, in asa fel incat dupa ce se aseaza ultimul stat de varza, sa mai ramana spatiu pana la margine, pentru ca la fiert, in prima jumatate de ora, sarmalele se umfla si curge zeama. Dupa ce au dat in fiert se adauga pasata de tomate desfacuta cu putina apasuc de tomate Se dau la cuptor cateva ore, la foc domol, pana scade zeama...Pofta mare
№ 25
VALERIU VELICKO
voturi: 13VALERIU VELICKO
Participă
Puteti vota o data in ora.
În acest concurs pot participa şi bărbaţi, desigur!
Semnati va rog numele pentru a primi raspuns.
Voturile pot scadea numai dupa controlarea, cind dispar voturile falsificate.
Ati primit un raspuns pe mail - pe fotografie nu se vede din ce orez ati pregatit mincarea. Inseamna ca trebuie sa faceti alta fotografie cu ambalajul DALBA.
Fotografiea care este incaracata acum corespunde cerintelor concursului. Daca doriti, desigur, puteti schimba fotografie, voturile acumulate ramin. Pentru a schimba, trimiteti alta pe adresa contest@aquarellefm.md
Succese!
Succese!
Poate participanta sau prietenii ei trimit sms - 1 sms aduce 10 puncte şi sms-uri sunt nelimitate. În orice caz voturile vor fi controlate.
Pentru colectivul AQ un mare Salut - sintem alaturi de Voi !!!
Suntem bucurosi pentru atentia Dumneavoastra :)
Но лучший, всё равно, Анатолий Могош! А он ещё СТОЛЬКО знает блюд! ;)
acuma nu inteleg de ce permiteti tot felul de mesaje provocatoare la adresa participantilor si nu numai???????? tot voi le dati motive intemeiate sa se certe intre ei.......n-am spus-o nic cu-n fel de rau, dar voi singuri nu respectati conditiile ce sa mai spunem de cei care-si arata cit de neted le este creierul? lar mai apoi ii invinuiti pe participanti ca sunt provocatorii certurilor de pe forum. nu mai publicati mesaje urite in adresa concurentilor si totul va fi frumos. va multumesc si sper sa luati masuri urgente.
AQ, набирайтесь сил и терпения :))
votati-va singuri si nu scriti timpenii...Bravo AQ si Dalba
Iar concurentilor acestui concurs le urez mult succes si tarie de caracter, fiti demni si nu va lasati provocati.
Bafta tuturor!
за номер 7, молодец Максим Сурду
Bucata ce v-am prezentat-o, este foarte gustoasa, si este simplu de gatit in conditii casnice, daca vreti mai multe informatii si fotografii despre pregatirea ei puteti sa-mi scrieti pe mail-ul meu surdu_max@yahoo.com.
Imi place foarte mult acest concurs si as vrea sa mentionez ca concurentul meu este sub № 5 Анатолий Могош, care a prezentat de asemenea ceva foarte original si frumos, bafta tie si sper sa ne intilnim la concurs, as vrea sa facem schimb de idei frumoase. :)
Va reamintim ca rtebiue sa trimiteti un mesaj fara cuvinte "numarul","numar" sau "№". In orice caz, daca ati trimis text gresit, noi controlam lista de sms o data in citeva zile si totusi le adaugam. Succese!
Va reamintim ca rtebiue sa trimiteti un mesaj fara cuvinte "numarul","numar" sau "№". In orice caz, daca ati trimis text gresit, noi controlam lista de sms o data in citeva zile si totusi le adaugam. Succese!
Recept Maksa horow, toliko tekillu lucwe upotreblati otdelino! =)
Jelau vsem Udaci!
PS 21/04 vstretimsea
Mult succes tuturor in special N5, N7.
Oameni buni cei cu voi? sunteti 9 din cei 10 care vor fi cistigatorii......veti merge cu totii la finalul concursului, de ce trebuie sa improshcati cu civinte murdare si cu aluzii rautacioase unul in celalalt, e chiar atit de greu sa va purtati o stima reciproca? oare cu ce ochi va ve-ti pivi unii pe altii la restaurant? e normal ca fiecare sa fie increzut in fortele proprii, dar sa nu-i atacati pe ceilalti concureti....RUSINE .
P.S. Alina nr 4 mi se pare ca esti prea solidara cu ceillati participanti, scrii cuvinte frumoase pentru unii din ei, dar ei prin intermediul altora cauta si parul din sarmale..... nu te supara, dar acesta este adevarul. mult succes tuturor in special pentru dvs. pentru ca va puteti controla emotiile si nu procedati ca ceilalti.
administrati AQ va rog mult sa publicati acest mesaj deoarece n-am scris nimic rau , doar adevarul . merci mult
Merci mult sposorilor de acst concurs!!!
Le doresc succese nr 5 si nr 7 in finala!!!
Nu degeaba se spune...barbatii sunt cei mai buni bucatari!!!
Avem ce invata de la voi!!!
<3
Это не запрещено правилами конкурса. К тому же, эти блюда даже выглядят по разному, а уж при определении их вкусовых качеств (при условии попадания в финал), разницу наверняка можно будет определить.
Cu bucate noi puteti intra in concurs numai ca un nou participant.
Felul de mâncare preătit pentru degustare trebuie să corespundă pozei din concurs. Pentru juriu nu va fi o dificultate să facă diferenţa dintre bucatele fotografiate şi cele comandate într-un restaurant. În plus, participanţii vor fi nevoiți să descrie în detaliu etapele și specificul pregătirii felului său de mîncare. Oricare alte dovezi aduse de participanți drept argument în folosul său sunt binevenite. Cu siguranță un adevărat expert va gasi numeroase modalități pentru a determina adevaratul cîștigător.
Voturile vor fi controlate azi sau miine. Dupa controlarea facem un mic anunt in lista de comments.
Bafta tuturor la concurs.
De la Maxim Surdu...
Va reamintim ca rtebiue sa trimiteti un mesaj fara cuvinte "numarul","numar" sau "№". In orice caz, daca ati trimis text gresit, noi controlam lista de sms o data in citeva zile si totusi le adaugam. Succese!
Buna seara,AQ.Am inteles ,insa pe mail.nu am primit nici o skrisoare.Voi indeplini cerinta d-voastra.Vreau doar sa va intreb:voturile acumulate piina acuma nu se vor anula,daca pun alta foto?
AQ: Buna ziua!
Fotografiea care este incaracata acum corespunde cerintelor concursului. Daca doriti, desigur, puteti schimba fotografie, voturile acumulate ramin. Pentru a schimba, trimiteti alta pe adresa contest@aquarellefm.md
Succese!
Также хотелось бы сделать комплимент суши под номером 15.Такие аккуратные!
Удачи всем участникам!пусть победит "вкуснейший"
PS Jelau vsem uspehov!
PS2 spasibo za vashu podderjku! =)
Конкурс организован таким образом, чтобы мы могли оценить не просто ваши фотографии, но и сами блюда. Мы хотим, чтобы члены жюри могли своими глазами увидеть ваши блюда и оценить их вкус, чтобы отдать приз самому лучшему повару. Мы просим вас отнестись с пониманием к работе организаторов - таковы условия партнеров проекта. Естественно, что мы не сможем прийти к каждому из вас и следить кто и как готовит свое блюдо, но, поверьте, отличить работу мастера японской кухни, который использует специальные редкие компоненты от блюда домохозяйки мы сможем.
В конце концов, это ведь конкурс, а не "битва не на жизнь, а на смерть", поэтому желаем вам просто получить удовольствие от участия в проекте и успешно пройти в финал, чтобы продемонстрировать свой талант.
Удачи всем участникам!
Oricum cred ca este un concurs frumos si sper sa nu mai vedem aici comentarii nepotrivite!
O zi frumoasa tuturor!
No comments!
Yours faithfully,
A. Mogosh
2. Eu tot sunt de acord cu N5 Mogos si N4 Rotaru, ca bucatele nu sunt de calitatea cind sunt incalzite in microunde. Poate venim cu orezul fiert de acasa dar bucata o facem pe loc? Mie imi este de ajuns 15-20 min pentru a gati.
Ma amuza comentariile Dvs referitor la pachetul intact :)
Oare credeti ca am un singur pachet de orez DALBA?! Am tot asortimentul si pregatesc cu drag bucate din acesta... Si sigur sunt metode (siretlicuri) de a pregati orezul sa fie "alb ca varul".
PS. De fapt e mult mai frumos sa apara in poza un pachet intact, decat unul deteriorat, sau pe jumatate gol!
Bafta tuturor in concurs!
AQ, проконтролируйте этот вопрос !
succese voua :*
Pentru comentariu A.S. vreau să o susţin în cele spuse - ca sînt deacord cu profesoinalismul celor ce muncesc la AQ. Ştim deja că sînt corecţi în ceea ce fac. A.S. îţi doresc un soare bun, o apa caldă şi distracţie placută. Apropo aşi vrea să vă sugerezi o mică idee pentru un viitor concurs - sper să fiţi deacord cu mine în ceea ce vă voi comunica. (rog să-mi comunicaţi un e-mail pentru a-mi expune ideea).
Vă doresc în continuare cît mai mulţi ascultători şi cititori.
Asteptam o scrisoare la adresa concurs@aquarellefm.md :)
Va rog sa publicati si sa revizuiti!!! Multumesc AQ!!!
De ce "Soldau" are atitea voturi? Smekeriile sunt trecute cu ochiul?