x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Sfadă între Ionel Istrati și Alexandru Lozanciuc!
27 Noiembrie 2014

Sfadă între Ionel Istrati și Alexandru Lozanciuc!

În urmă cu doi ani, Ionel Istrati spărgea topurile cu melodia „Eu numai, numai”, iar până astăzi clipul a adunat peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube. Însă puţini cunosc faptul că piesa care i-a adus succes este semnată de Alexandru Lozanciuc. Compozitorul a mărturisit că a rămas dezamăgit când a aflat că tânărul interpret îşi atribuie meritele sale, de aceea nu vrea să-i mai semneze melodii.

Nu-l vedem atât de des pe la emisiuni televizate, însă asta nu înseamnă că Alexandru Lozanciuc a renunţat la muzică. Ba dimpotrivă, domnia sa ne spune că îi merge foarte bine şi ne dă asigurări că şi atunci când nu este în faţa publicului, tot la el se gândeşte, căci se refugiază în liniştea casei sale pentru a compune melodii pe placul tinerei generaţii.

Toţi vor „Eu numai, numai”

„Am scris două melodii pentru mine, însă acum lucrez cu tinerii interpreţi. Mă bucur că generaţia tânără apelează la serviciile mele, că anume ei îmi cântă cel mai mult creaţiile. Să ştiţi că nu colaborez cu oricine: mai întâi ascult cum cântă băieţelul ori fetiţa. Dacă ştiu să cânte, accept să-i scriu ceva! Însă cel mai greu e să găsesc tema, căci atunci când îi întreb pe ei ce vor să cânte, îmi răspund: „Eu numai, numai!”. Deci vor o melodie care să-i facă la fel de populari ca Ionel Istrati. Iată aşa mă chinuiesc nopţile”, a declarat pentru apropomagazin.md Alexandru Lozanciuc.

Întrebat dacă mai ţine legătura cu Ionel Istrati, compozitorul ne-a spus că acesta l-a contactat chiar zilele trecute pentru a-i spune că doi artişti kazahi au realizat un cover la melodia „Eu numai, numai”. După ce a urmărit clipul postat pe internet, muzicianul s-a declarat încântat de ce a văzut.

„I-am urmărit atent şi vreau să recunosc că tare mi-a plăcut ce au făcut aceşti băieţi. Cântă tare bine, dracii! Apropo, nu-mi place videoclipul lui Ionel, pentru că arată acolo vaci şi fete cu porumb în mână. În schimb, ce am văzut în filmuleţul kazahilor chiar mi-a plăcut: deşi nu înţeleg despre ce cântă, clipul e mai aproape de ce am scris eu”, a confesat Alexandru Lozanciuc.










Acum Online

  • In Quadro - Am Nevoie De Tine (Remix)
  • Benassi Bros Feat. Sandy - Illusion (Satisfaction Mix)
  • Robbie Williams - Goin`Crazy (Feat. Dizzee Rascal)
  • Vasile Macovei - Pina-N Zori
  • Raluka - All For You (Original Radio Edit)
  • Danzel - Pump It Up
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№4
  Play
Justin Timberlake
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!