x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Au fost desemnaţi cîştigătorii Brit Karaoke Awards!
28 Mai 2016

Au fost desemnaţi cîştigătorii Brit Karaoke Awards!

Ieri, 27 mai, postul de radio Aquarelle 90,7 FM a premiat cele mai bune voci ale concursului Brit Karaoke Awards, în cadrul căruia 10 personalităţi cunoscute au cîntat hituri britanice.

 Premiul mare – The Best Voice of Brit Karaoke Awards, îi aparţine fondatorului show-baletului „Banditos”, Johnny Walker (Serghei Zestrea), care a interpretat piesa „We Are The Champions” a formaţii britanice „Queen”. Johnny a demonstrat nu doar puterea vocii sale, dar şi talentul actoricesc, imitând ţinuta şi gesturile legendului Freddie Mercury.

Simpatia publicului (Audience Choice of Brit Karaoke Awards) a fost cîştigată de redactorul-şef şi prezentatorul CTC – Serghei Abalin, care a cântat piesa „Angels” de Robbie Williams. 

Serghei Abalin a fost acompaniat la chitară de sora sa mai mică, iar înainte de a cînta a menţionat: „Dedic această piesă  tuturor părinţilor din lume şi, în mod special părinţilor mei, care sunt adevăraţi îngeri pe pămînt.”

Cu  o deosebită atenţie publicul a urmărit prestaţia deputatului Chiril Lucinschi care a cântat  karaoke piesa lui Elton John, „Sacrifice”. Politicianul a fost aplaudat furtunos, dar n-a reuşit să acumuleze punctajul maxim din partea juriului.

Pe scena Brit Karaoke Awards a cîntat şi Dmitrii Sergheev – directorul companiei Bis –Concert. Deşi adoră să cânte karaoke, a fost pentru prima dată cînd a interpretat o piesă în limba engleză şi anume „Shape of my heart” de Sting.  „A fost o experienţă de neuitat, mi-am depăşit limitele!” a spus omul de afaceri.

Şi prezentatorii emisiunii „Neaţa” de la TNT – Bravo, Dumitru Buimistru şi Ana Smolniţchi au concurat pentru titlul „The Best Voice of Brit Karaoke Awards”. Prin umor, carismă şi talentul de a imita vocea personalităţilor renumite precum Vladimir Putin, Dumitru a reuşit să frapeze publicul din sală. El a cântat într-o manieră inedită piesa „Yellow Submarine” de The Beatles. Colega sa Ana a avut o prestaţie nu mai puţin originală. Jurnalista a semănat leit cu regretata interpretă britanică Amy Winehouse, iar pentru a reda pe deplin mesajul piesei „Rehab”, a pus în scenă un mic spectacol de balet. 

Directorul Departamentului Marketing al revistei Business Class, Mihaela Sîrbu, a cîntat piesa „When we were young” interpretată de Adele la finalul renumitei Gale BRIT Awards.  Mihaela a reuşit să cucearească publicul cu o voce suavă şi pătrunzătoare.

Una dintre cele mai excentrice ţinute a purtat actriţa teatrului „Mihai Eminescu”, Diana Decuseară. „Îmi place mult piesa şi m-am simţit foarte bine în scenă”, ne-a spus Diana după interpretarea piesei „Price Tag” de Jessie J.

Provocatoare şi sexy, cu o voce inconfundabilă, editorul-şef al site-ului EA.md, Nadia Darie, a fost în rolul interpretei Ellie Goulding. Piesa „Love me like you do” a fost fredonată de majoritatea celor prezenţi în sală.

Actriţa şi regizorul Ana Barduc a participat pentru prima dată la un concurs karaoke şi a avut emoţii de nedescris. Soţul său, regizorul Valeriu Jereghi şi fiica Emilia i-au fost profesorii de canto şi mişcare scenică. Ana Barduc a interpretat piesa formaţiei Sade, „Smooth Operator”.

Membrii juriului şi-au exprimat nedumerirea şi profunda admiraţie faţă de toţi participanţii. „Ei nu sunt amatori, ci melomani care pot cânta şi o fac cu pasiune”, a menţionat interpretul Natan.

Directorul General al holdingului "Aquarelle Group", Angela Sîrbu, a mulţumit toţi concurenţii pentru implicare, dedicaţie şi timpul sacrificat pentru repetiţii. „Ştiu că fiecare dintre voi are responsabilităţi mari la locul de muncă şi foarte puţin timp liber. Cu toate acestea, aţi acceptat provocarea de a participa la Brit Karaoke Awards - un concurs inedit de interpretare vocală. Aţi fost extraordinari, vă mulţumesc!” 

Au făcut parte din juriu şi fondatorul baletului „Black and White” Iulian Ţurcanu, interpretele Dara şi Karizma.

După înmânarea premiilor, petrecerea a continuat în cadrul Karaoke Party Aquarelle FM. Toţi doritorii de a cînta au fost invitaţi în scenă pentru a interpreta o piesă la alegere.

 

Partenerul evenimentului:

Îngheţata artizanală SANDRA

Savurează momentul, savurează Sandra!










Acum Online

  • Chris Brown - Turn Up The Music
  • In Quadro - Am Nevoie De Tine (Remix)
  • Benassi Bros Feat. Sandy - Illusion (Satisfaction Mix)
  • Robbie Williams - Goin`Crazy (Feat. Dizzee Rascal)
  • Vasile Macovei - Pina-N Zori
  • Raluka - All For You (Original Radio Edit)
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№4
  Play
Justin Timberlake
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!